ve Efsane Oyun Flappy Bird Büyük Bir Sürpriz ile Geri Geliyor!

Tüm dünyanın hastalığı haline gelen Flappy Bird yeni özelliği ile AppStore'a geri geliyor.

ve Efsane Oyun Flappy Bird Büyük Bir Sürpriz ile Geri Geliyor!

CNBC haber kanalında görev yapan Kelly Evans'ın haberine göre fenomen oyun Flappy Bird Multiplayer yani çoklu oyuncu özelliği ile çok yakında AppleStore'a geri gelecek. 

1400154920_ekran-alintisi.png

Geçtiğimiz aylarda Flappy Bird'ün çok fazla vaktini aldığını ve pskolojik olarak sorun yaşadığından dolayı geceleri uyuyamadığını belirterek tüm platformlardan oyunu çeken yapımcı Dong Nguyen yaşadığı sorunları atlatmış olmalı ki şu açıklamada bulundu.

"Flappy Bird yeni multiplayer desteğiyle çok daha farklı bir oynanış deneyimine sahip olacak ve oyun hem sosyal medyadaki arakadşlarınızla hemde tanımadığınız kişilere karşı yarıştığınız bir platform haline dönecek. Flappy Bird artık kendinize karşı yaptığınız bir kör dövüşü yerine arkadaşlarınızla yaptığınız bir yarışmaya dönecek"

Günde 50 bin dolar kazandığı söylenen  Dong Nguyen'in oyunu geri çekmesinin ardındaki gerçeğide böylece öğrenmiş oluyoruz. Oyunu tüm platformlardan çeken ve bununla bile bir efsane haline gelen Flappy Bir'ün dönüşünün muhteşem olacağını söyleyebiliriz.

Peki sizin Falppy Bird'te rekorunuz nedir?