Veeam, “VeeamON: Dünyanın İlk Kesintisiz Çalışan Veri Merkezleri Etkinliği”ni duyurdu

Veeam, “VeeamON: Dünyanın İlk Kesintisiz Çalışan Veri Merkezleri Etkinliği”ni duyurdu. Reddit’in Kurucu Ortağı ve Girişimci Alexis Ohanian’ın, Veeam CEO’su Ratmir Timashev ile birlikte açılış konuşmacısı olacağı etkinliğin platin sponsorları Cisco, HP Sto

Veeam, “VeeamON: Dünyanın İlk Kesintisiz Çalışan Veri Merkezleri Etkinliği”ni duyurdu

Modern veri merkezlerinin kesintisiz çalışabilmesi için yenilikçi çözümler sunan Veeam® Software, 6 – 8 Ekim tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas kentinde gerçekleştireceği “VeeamON: Dünyanın İlk Kesintisiz Çalışan Veri Merkezleri Etkinliği’nde BT profesyonellerini, Veeam müşterilerini ve iş ortaklarını buluşturmaya hazırlanıyor. Veeam’in ev sahipliğinde Cosmopolitan’da gerçekleştirilecek üç günlük etkinlikte katılımcılar üst düzey konuşmacıları dinleme, genel bilgilendirme toplantılarına katılma ve Veeam ürün gamını derinlemesine incelemenin yanı sıra başarı hikayelerini paylaşma ve ürünler hakkında interaktif incelemeler yapma fırsatı bulacak. Etkinliğin sponsorları arasında Cisco, HP Storage, Microsoft, NetApp ve VMware gibi platin sponsorların yanında CDW, Ingram Micro Inc. ve Arrow Electronics, Inc. gibi 20 gümüş ve altın sponsor da bulunacak.

1408962779_veeamontour.jpg

Veeam CEO’su Ratmir Timashev, etkinliğin açılış konuşmasını ABD’nin ilk 50 web sitesinden Reddit’in Kurucu Ortağı girişimci Alexis Ohanian ile birlikte gerçekleştirecek. Reddit Yönetim Kurulu Üyesi Ohanian, artık zamanını ve enerjisini “insanların sevdiği şeyleri yapan ve dünyayı daha çekilir hale getiren” olarak tanımladığı şirketleri bulmaya ve onlara yatırım yapmaya harcıyor. Gartner, Forrester Research ve Enterprise Strategy Group’tan sektörün lider analistleri de VeeamON’da konuşmacı olarak yer alacak, sunum yapacaklar.

VeeamON, katılımcılara 3 farklı içerik yolu (Teknik, İş ve İş Ortağı) ve 55’in üzerinde oturum sunuyor. İçerik oturumları genişleyen pazar trendlerine, sektör öngörülerine, derin ürün incelemelerine, başarı hikayelerine ve daha fazlasına odaklanacak. Veeam ayrıca uygulamalı laboratuarlar, eğitimler ve VeeamON boyunca yerinde sertifikasyon hizmetleri de verecek:

· Veeam Sertifikalı Mühendisler (VMCE): Bir mühendisin, Veeam Software çözümlerini doğru bir şekilde tasarlamak, uygulamak ve yapılandırmak için gerekli olan uzmanlığa sahip olması amacıyla Veeam çözümleri ve dokümanları hakkındaki geniş bilgilendirmeyi sağlayacak, teknik olarak derinine inceleme yapan bir kurstur. VeeamON 2014 katılımcıları VMCE kursları ve VMCE sertifika sınavları için gerekli olan belgeler için indirim alacaklar.

· Veeam Lab Warz: Etkinlik sırasında gerçekleştirilecek olan bu uygulamalı yarışma Veeam teknolojileri ve başarı hikayeleri hakkındaki bilgiler üzerinden olacak. Mühendisler ve BT profesyonelleri VeeamON boyunca Veeam Lab Warz’un zorlu görevlerini yerine getirecekler ve kazananlar 10.000 dolar yanında dünyadaki en iyi Veeam mühendisi lakabına sahip olacak.

VeeamON 2014 kaydıyla birlikte katılımcılar VMCE kursunu indirimli olarak 650 dolar karşılığında alabilecekler. Dersler, etkinlik alanında 7 – 8 – 9 Ekim tarihlerinde verilecek. Katılımcılar daha sonra gerçekleştirilecek olan VMCE Sertifika Sınavı’na giriş için gerekli olan belgeleri de ücretsiz olarak alabilecekler. VeeamON’la ilgili ayrıntılı bilgi için ve kayıt için VeeamON’un resmi sitesi http://go.veeam.com/veeamon adresini ziyaret edebilir, Twitter’da @Veeam ve #VeeamON2014 hashtag’ini takip edebilirsiniz.

Veeam CEO’su Ratmir Timashev, VeeamON’un ilk kesintisiz çalışan veri merkezi etkinliği olduğunu ve ilk kez dünyanın her köşesinden fikir liderlerinin, sektör uzmanlarının ve BT profesyonellerinin kendilerini en son kesintisiz çalışan modern veri merkezi teknolojilerinin içinde kaybedeceklerini belirtiyor. “Modern veri merkezinin yeni çağı pek çok güçlüğü de beraberinde getiriyor, ama beklenen yeni Veeam Availability Suite™ v8’in bu yıl gerçekleşecek tanıtımıyla birlikte geleneksel veri koruma ve yedekleme sistemlerinin hiçbir zaman yapmadıklarını yapacağız: Veeam veri merkezlerinin kesintisiz çalışabilmesi için yenilikçi çözümler. İlk kez BT, tüm uygulamalar ve veriler için kurtarma zamanı ve nokta hedeflerini 15 dakikanın altına indiriyor. VeeamON’da müşterilerle, iş ortaklarıyla ve sektör liderleriyle yeni modern veri merkezi çağının zorluklarını keşfedip birlikte çalışarak bunları nasıl çözebileceğimiz konusunda doğrudan iletişim kurabileceğiz.”