Verilerinize her yerden erişin, zamanınız size kalsın

Verilerin esiri olmayın

Verilerinize her yerden erişin, zamanınız size kalsın

Kurumlar, yapılandırılmış ve yapılandırılmamış veriler ile baş etmek için yoğun şekilde para ve zaman harcıyor. Verilerin artış hızı, iş uygulamalarındaki karmaşıklığın ana nedenleri haline geliyor. Artan verilerin depolanmasının ve yönetilebilirliğinin sağlanması daha fazla önem kazanıyor. Kurumları rekabette öne taşıyacak yenilikçi teknolojileri ile öne çıkan Synology, ürün ve çözümleriyle iş süreçlerini kolaylaştırıyor. DiskStation Manager 5.2 çözümü, daha fazla iş uygulamasının sezgisel veri metoduyla yönetilebilmesine olanak yaratıyor. Synology, her yerden ve her zaman ulaşılabilir ve yönetilebilir verilerin kritik öneme sahip olduğu günümüzde, yenilikçi ürünleri ile hayatı kolaylaştırıyor.

1428578114_dsm5.2.jpg

Gittiğiniz yere verileriniz de gelsin 

Kurumsal ve ev tipi kullanıcılar için depolama çözümleri sunan Synology, yenilikçi çözümler sağlayarak veri depolama alanında köklü bir dönüşüm gerçekleştiriyor. Verilere mekândan bağımsız erişilebilmenin iş dünyasında heyecan verici gelişmelere kapı açtığını belirten Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, “Günümüzde, her yerden ve her zaman diliminde verilere ulaşmak lüks değil artık bir zorunluluk. DiskStation Manager 5.2 çözümünün sunduğu avantaj, kullanıcılara daha fazla yaratıcılık fırsatı yaratıyor. Ürün ve çözümlerimiz sayesinde, iş süreçlerinin hızlı, kolay, esnek ve güvenilir olarak yönetilebilmesini sağlıyoruz.” dedi.

1428578147_volkanyigit.jpg

İşler vaktinizi çalmasın, sıkıcı anlar yerini keyifli anlara bıraksın

DiskStation Manager 5.2 (DSM), kurumlara ve bireylere para ve zamandan tasarruf etme olanağı sağlıyor. DSM 5.2 çözümü ile gelen “Docker” uygulaması, üçüncü parti geliştiricilerin eklentilerinin yönetilebilmesine imkan veriyor. Sistem yöneticilerinin hayatlarını kolaylaştıran uygulama, yüzlerce uygulamaya hükmedilmesine imkân sağlıyor. Bu sayede, iş süreçleri hızlı ve esnek şekilde yönetiliyor. Yoğun iş temposunu hafifletmek için geliştirilen DSM 5.2 ile sıkıcı iş süreçleri yerini keyifli anlara bırakıyor.

Web’deki içeriklere tek tıkla hükmedin

Veri miktarı her geçen gün inanılmaz bir şekilde artış gösteriyor. Fotoğraflar, videolar ve müzik dosyalarının hacmi sürekli büyürken, sosyal medya platformları da bu büyümeyi tetikliyor. İnternette sörf yapılırken istenilen bir notu “Note Station” uygulamasıyla hızlı şekilde kullanılan cihaza kaydetme olanağı sağlıyor. Bu benzersiz uygulama, Chrome penceresindeki tüm web sayfalarının yakalanıp not oluşturulmasını ve istenildiği zaman kullanılmasına imkân veriyor. Note Station ile mobil telefondan veya PC’den alınan notlara hızlı bir şekilde erişilip tek tıkla iş süreçleri yönetiliyor.

Fotoğraf ve videolara daha fazla alan

DSM 5.2, kullanılabilirliği düzenleyerek fotoğrafları, videoları, dosyaları yönetmek ve depolamak için daha fazla esneklik sunuyor. Synology'nin mobil uygulamaları, DS audio'nun yeni denkleştiricisiyle daha esnek, özelleştirilebilir bir multimedya deneyimi ve DS download üzerinden bir torrentin belirli dosyalarını indirme imkânı sunuyor.

Mahremiyetiniz güven altında

Kurumlar ve bireyler için en önemli konuların başında güvenlik geliyor. Geliştirdiği ürün ve çözümlerle kendisini müşterilerinin güvenliğine adayan Synology, veri mahremiyetini güven altına alıyor. Sunduğu SMB 3 şifreleme desteği, DiskStation’daki verilerin Windows 8 ve Windows Server 2012 veya üzeri platformlarda güvenli olarak paylaşılmasına olanak sağlıyor. Bu sayede hassas bilgiler, üçüncü parti şifreleme çözümleri kullanılmadan korunabiliyor.