Vine kapatıldı! Twitter, Vine'ın fişini çekti!

Twitter'ın 6 saniyelik video yükleme platformu Vine, bugün alınan karar ile kapatıldı. Peki, Vine artık kullanılmayacak mı? İşte konuyla ilgili sıcak detaylar.

Vine kapatıldı! Twitter, Vine'ın fişini çekti!

Twitter'ın 2013 yılında hizmete sunduğu 6 saniyelik videolar yükleme platformu Vine hakkında bugün şok bir karar alındı. Açıklamalara göre Vine devri artık resmen bitii. Peki, Vine kullanıcıları ne yapacak? Vine tamamen kapanacak mı?

Aktarılan bilgilere göre Vine'ın mobil uygulamasından bu ay içerisinde destek tamamen kesilecek. Vine kullanıcıları ise Vine profillerindeki videoları bu ay içerisinde bilgisayarlarına veya telefonlarına indirebilecek. Önümüzdeki aydan itibaren ise Vine'a video yüklemek mümkün olmayacak.

1477586004_vine.jpg

Instagram'ın video yükleme desteğini 1 dakika yapmasından sonra iyice kan kaybeden Vine için yolun sonu aslında bu yılın ortalarında gelmişti. Twitter bünyesinde gelişemeyen Vine için alınan bu karar bizim için pek sürpriz olmadı. Bakalım Vine'ı silip atan Instagram, hikayeler özelliği ile ilerleyen dönemde Snapchat'i de tahtından indirebilecek mi?