Vladimir Putin ve Barack Obama, Lenin'in zombi ordusuna karşı!

Ankaar Productions, Wrath of Obama isimli Android oyununu Google Play'de satışa sundu.

Vladimir Putin ve Barack Obama, Lenin'in zombi ordusuna karşı!

Sovyetler birliğinin Küba'ya askeri silah yardımıyla alevlenen ABD ve Sovyetler birliği arasında yaşanan gerginliğin savaşa dönüşmesi son anda engellenmiş ve insanlık rahat bir nefes almıştı. Sovyetlerler birliğinin dağılmasıyla ortaya çıkan ülkelerden biride Rusya oldu. Rusya herne kadar eski döneminden izler taşımasada ABD böyle düşünmüyor olacak ki uzun yıllardır süregelen bu davayı gütmeye devam ediyor.

1430069928_img20150426203609.jpg

ABD Başkanı Barack Obama ile Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, kameralar karşısında iki dost olarak görünsede bir noktada birleşmesi şimdilik mümkün görünmüyor. Ancak yeni yayınlanan bir oyun bu iki devlet başkanını bir araya getiriyor.

1430069943_img20150426203620.jpg

Ankaar Productions tarafından geliştirilen ve Android platformu için yayınlanan oyunda, Barack Obama ve Vladimir Putin, eski Sovyetler Birliği lideri "Lenin" ve zombi ordusuna karşı savaşıyor. Gerçekte olmasada dünyayı hakimiyeti altına almayı planlayan Lenin ve zombi ordusuna karşı müttefik oluşturup savaşıyorlar.

Wrath of Obama isimli strateji oyunu 2.78 TL'den Google Play'de satışa sunulmuş bulunuyor. Aşağıdaki videodan oyunun içeriğine göz atabilirsiniz.