Vodafone RED ekonomiye 164 milyon TL geri kazandırdı

bonelerinin hayatını kolaylaştıran ve tüm iletişim ihtiyaçlarına uygun hizmetleri uçtan uca sunan Vodafone Red dünyası, Mayıs 2013’ten bu yana aboneleri için 164 milyon TL’lik tasarruf değeri yarattı.

Vodafone RED ekonomiye  164 milyon TL geri kazandırdı

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla abonelerine hayatı kolaylaştıracak hizmetler sunan Vodafone Türkiye, Vodafone Red dünyasıyla ekonomiye ve sosyal yaşama değer katmaya devam ediyor.

Mayıs 2013’ten bu yana abonelerine sağladığı ekonomik değer 164 milyon TL’ye ulaşan Vodafone Red, son olarak tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı da yine Red dünyası avantajlarıyla portföyüne kattı. Vodafone Red’liler iPhone 6’lara 24 ve 36 ay taksitle tarifeye ek ödeme avantajıyla sahip olabiliyor. 16 GB kapasiteli iPhone 6, 36 ay taksitle Red Elite tarifesine ek ayda 35 TL, 16 GB kapasiteli iPhone 6 Plus ise 36 ay taksitle Red Elite tarifesine ek ayda 40 TL fiyatlarla abonelere sunuluyor.

Vodafone Red’in bir ürün ya da hizmetten öte bir yaşam tarzını temsil ettiğini vurgulayan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak Red dünyası ile müşterilerine sosyal ve ekonomik anlamda değer yaratmayı amaçladıklarını kaydetti. Buruk, sözlerine şöyle devam etti:

“Teknolojimize sürekli yatırım yaparken, abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız, her şeyin en baştan tam olduğu Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında Red’lilere sürekli yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. İletişim hizmetlerimizde dijital dönüşüm hedefiyle Türkiye’de doğan Vodafone Red’in başarısı global lansmanlara da ilham verdi ve 20 ülkede Vodafone Red tarifeleri dijital dönüşümün lokomotifi oldu.

Red’lilerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, yaz keyfini tam olarak yaşamaları için onlara özel fırsatlar sunduk. Mayıs 2013’teki lansmanımızdan bugüne toplam 164 milyon TL maliyet avantajını Red’liler yaşatmanın mutluluğuyla yaza veda ediyoruz. Fakat Red’de yenilikler bitmiyor.

Yeni dönemimizde tarifelerimizi ve yurt dışı fırsatlarımızı yeniledik. İlk yeniliğimiz, uluslararası 4G dolaşım iş birliklerimizle, iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşıladığımız Vodafone Red’lileri 4G ile tanıştırmak. 20 ülkede Red’liler 4G hızında mobil interneti canlı olarak deneyimleyebiliyor. Ayrıca Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone’un sunduğu yurt dışını arama kolaylığına ABD’yi ekledik. Artık Vodafone Red’liler, tarife dakikalarını kullanarak, hiçbir ek işlem yapmadan ve ek ücret ödemeden ABD’deki tüm ev, iş ve cep numaralarını arayabiliyor, dakikalarının tamamını tıpkı Türkiye’deyi arar gibi özgürce kullanabiliyor.

Havaalanına VIP transfer, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerindeki otel ve plajlarda %50’ye varan indirim, tarifeyi yurt dışında özgürce kullanma fırsatları Red dünyasının kalbinde yer alıyor. Bu vesileyle herkesi Vodafone Red’in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz.”

Vodafone Red, tarifelerin ötesinde bir dünya

Ekim 2010’da hayata geçirilen Red, Vodafone’un Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında yenilenirken, yaz boyunca birçok avantaj sundu. Vodafone Red’liler yurt dışını ek ücret ödemeden arayarak, yurt dışına çıktıklarında tarifelerini yurt dışında özgürce kullanarak ve tarifelerin dışındaki faydalarla Mayıs 2013’te yapılan lansmandan bu yana toplam 164 milyon TL’lik tasarruf elde etti. Vodafone Red, maliyet avantajıyla abonelerinin hayatına değer kattı.

Uçtan uca iletişim ihtiyaçlarına yönelik yenilenen Vodafone Red tarifelerinde bolca dakika, bolca SMS ve bolca internetin yanında 20 milyonu aşkın Vodafone’lu ve 13 milyon sabit hattan oluşan toplam 33 milyon numarayı sınırsız arama avantajı bulunuyor.

Vodafone Red dünyasına gelenler, yurt dışında 4G deneyimi ile birlikte Red avantajlarına da sahip oluyor. Avantajlar arasında; özel müşteri temsilcisi, Red’lilerin ailelerine özel %30 aile indirimi, Amerika dâhil 22 Vodafone ülkesini, tarifelerindeki her yöne dakikalarıyla sanki yurt içini ararmış gibi hiçbir ek ücret ödemeden arayabilme fırsatı, yurt dışında kullanımda 23 ülkede tarifedeki dakika, SMS ve interneti aynen kullanabilme ve diğer cihazlarla internet kotasını ücretsiz paylaştırma yer alıyor..

Vodafone Red, yazlık mekanlarda da ayrıcalıklı bir dünya sunuyor

Havalimanına özel şoförlü VIP transfer hizmeti, İstanbul, İzmir, Ankara ve Bodrum havalimanlarında ücretsiz lounge kullanımı, %50 indirimle araç kiralama, Bodrum ve Çeşme’deki popüler plajlarda %50 indirim, Jolly Tour ile tatil alışverişlerinde ve seçkin otellerde avantajlar, Papyon.com restoranlarında %25’e varan indirim, Hillside Beach Club ve City Club’larda özel avantajlar, Babylon’da indirimler Red’lileri bekliyor.

1412163843_fatih-uysalender-buruk-1.jpg

Ayrıca, Vodafone’un yenilediği İKSV sponsorluğu kapsamında İKSV Salon etkinliklerinde indirimler, Filmekimi film festivalinde bir bilet alana bir bilet hediye fırsatı da Red’lilerin oluyor.

Red’liler, Red dünyasına özel kampanyalardan “Avantaj Cepte” mobil uygulamasıyla faydalanabiliyor. App Store ya da Google Play Store üzerinden ücretsiz yüklenen uygulama Red’lilere hayatı kolaylaştıran fırsatlar sunuyor.

Vodafone ile 4G yakında 25 ülkede !

Vodafone Red’in yurt dışı iletişim avantajları kapsamında Vodafone Red’liler, 4G altyapısına geçmiş bulunan 20 ülkede yarının mobil iletişim teknolojisini deneyimleyebiliyor. 4G’de uluslararası anlaşmalarını tamamlayan Vodafone, çok yakında 25 ülkede 4G destekli akıllı telefonlarını kullanarak 4G hızında internetle tanışacak.