Vodafone RED'liler Ramazan Bayramında çok avantajlı tariflerden yararlanacak!

Bayramını yurt dışında geçirecek Vodafone Red’liler tarifelerindeki internetle 5 ülkede 4G şebekesini bizzat deneyimleyebilecek.

Vodafone RED'liler Ramazan Bayramında çok avantajlı tariflerden yararlanacak!

Vodafone Red’liler yurt dışındaki sevdikleriyle ek ücret ödemeden konuşuyor

Yurt dışındaki sevdikleriyle bayramlaşmak isteyen Vodafone Red’liler, hiçbir ek ücret ödemeden, tarife dakikalarıyla yurt içini arar gibi, 21 Vodafone ülkesindeki sevdikleriyle konuşabiliyor. Vodafone Red tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında aboneler 21 Vodafone ülkesindeki tüm cep, ev ve iş numaralarını hiç bir ücret ödemeye ya da herhangi bir işlem yapmaya gerek olmadan arayabiliyor.

Vodafone Red’liler tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti yurt dışında da Türkiye’deymiş gibi kullanıyor

Ramazan Bayramı’nda doya doya konuşmak ve sevdikleriyle özgürce iletişim kurmak isteyen Vodafone Red’liler, Her Şey Dâhil Pasaport hizmetiyle seyahat ettikleri 23 ülkede; tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti sanki Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyor. Fatura kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerini kullanmayı kolaylaştıran Her Şey Dâhil Pasaport, Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi’yle Ramazan Bayramı’nda yurt dışında iletişimi özgürce yaşatıyor. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda, Yunanistan gibi 23 ülkede geçeli olan Her Şey Dâhil Pasaport, Ramazan Bayramı boyunca hem Türkiye’de hem de yurt dışında aktif hale getirilebiliyor. Yurt içinde abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp 7048’e mesaj atmak, yurt dışında abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp +905427048000’a mesaj atmak yeterli.

Vodafone Red’liler Ramazan Bayramı’nda 4G ile tanışacak

Her Şey Dâhil Pasaport’un Türkiye mobil iletişim sektöründe ilk olan bir başka inovasyonu da Vodafone Red’lilere 4G hızını bugünden yaşatması. Ramazan Bayramı’nda 4G’yi hayata geçirmiş bulunan İtalya, İspanya, Yunanistan, Portekiz ve Romanya ülkelerini ziyaret edecek Vodafone Red’liler 4G hızını bizzat deneyimleyebilecek. Geleceğin mobil geniş bant teknolojisi 4G’yi destekleyen akıllı telefonlarıyla Vodafone Red’lilerin yurt dışına çıkmadan önce 4G YURTDISI yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndermesi yeterli.

Ramazan Bayramı’nın keyfi Vodafone Red’le çıkacak

Yaza özel Red avantajları kapsamında Ramazan Bayramı boyunca Vodafone Red’liler,özgürce seyahat etmenin tadını çıkaracak. Göz açıp kapayıncaya kadar geçen Ramazan Bayramı’nı doya doya yaşayabilmeleri için seyahat ve konaklamada fırsatlar Vodafone Red’lileri bekliyor. Vodafone Red aboneleri, havayolu seyahatlerinde avantajlı fiyatlarla VIP transferden havalimanında ücretsiz lounge’dan ve budget ile %50 indirimli araç kiralama fırsatlarından faydalanıyorlar. Jolly Tour ile tatil alışverişlerinde ve seçkin otellerde avantaj kazanıyorlar. Popüler plajlarda %50 indirim, Ramazan Bayramı boyunca Vodafone Red’lileri bekliyor. Çeşme ve Bodrum’un popüler plajlarındageçerli %50 indirim için PLAJ yazıp 6666’ya ücretsiz SMS atmak yeterli. Vodafone Red’liler Papyon.com üyesi seçkin restoranlarda da özel fırsatlardan yararlanabiliyorlar.

Vodafone Red’li neredeyse Mobil Destek Ekibi orada

Ramazan Bayramı keyfinin kesintisiz olmasını hedefleyen Vodafone Red, ayrıca yaz boyunca Mobil Destek Ekibi’ni popüler plajlarda Vodafone Red’lilerin hizmetine sunuyor. Vodafone Red aboneleri Ege kıyılarına tatil yapmaya giderken tüm teknik destek ihtiyaçları için ücretsiz Vodafone Red Mobil Destek Ekibi desteğini alabiliyor. Vodafone Red Mobil Destek Ekibi, yaza özel olarak Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Ayvalık, Foça, Fethiye, Göcek ve Marmaris’te bizzat Red’lilerin bulundukları yere gelerek sorunlarını çözmeye yardımcı oluyor.