Voidu, GTA ve Max Payne serisinde büyük indirim yaptı!

Rockstar oyunlarında 29 Eylül’e kadar büyük indirim var!

Voidu, GTA ve Max Payne serisinde büyük indirim yaptı!

Voidu’nun muhteşem kampanyalarının sonu gelmiyor. Açıldığı günden beri ardı ardına düzenlediği birbirinden cazip kampanyalarla büyük ilgi toplayan Voidu, bir kez daha oyuncuları sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor.

Bayramda San Andreas’tayız

Bugün başlayan kampanyayla Rockstar’ın en sevilen oyunları harika indirimlerle oyuncuların olacak. Bu oyunlardan biri piyasaya çıktığından beri milyonlarca oyunseverin hayranlığını kazanmış olan Grand Theft Auto serisi. Sadece 4 TL’ye alabileceğiniz GTA III’ten başlayarak serinin son oyunu GTA V’e kadar tüm oyunlarda harika indirimler var. Serinin en büyük özelliği olan açık dünya deneyimini farklı bir boyuta taşıyan GTA San Andreas’ı sadece 5 TL’ye satın alabilirsiniz. Hikâye anlatımıyla öne çıkan ve GTA’nın açık dünyasına yapabilecek pek çok şey ekleyen GTA IV ise sadece 7 TL. Ana oyuna 26 saatlik oyun süresi ekleyenEpisodes From Liberty City eklentisini de sunan GTA IV: Complete Edition da 8 TL’lik fiyatıyla Voidu’daki yerini alacak.

Voidu oyunseverlere erken bayram yaşatacak sürprizi ise Grand Theft Auto V’e yaptığı %20 indirimle yaşatıyor. 29 Eylül’e kadar sürecek bu harika kampanyayla GTA V 145 TL yerine yalnızca 116 TL’ye Voidu üyelerinin olacak!

Los Angeles Sokaklarında Gerçeğin Peşindeyiz

Voidu, Rockstar kampanyasında aksiyon ve polisiye türlerini açık dünyayla birleştiren L.A. Noire serisini de unutmadı. Dedektif Cole Phelps’in karanlık cinayetlere kurban giden arkadaşlarının katilini Los Angeles sokaklarında arayışını anlatan gerilim ve heyecan dolu bir oyun olan L.A. Noire, hem senaryosu hem de oynanış özellikleri açısından yenilikçiliğiyle tüm dikkatleri üstüne çekmişti. Oyun eleştirmenlerinin adından övgüyle söz ettiği, artık klasikleşmiş bu oyuna Voidu Rockstar kampanyası dâhilinde yalnızca 7 TL’ye sahip olabilirsiniz. Üstelik ana oyuna ek olarak oyun için çıkan tüm indirilebilir içerik paketlerinin yer aldığı L.A. Noire: The Complete Edition da yalnızca 8 TL!

Max Payne 3 Sadece 7 TL!

Oyun dünyasına “bullet time” efektiyle etkileyici biçimde giren Max Payne serisi Voidu’nun muhteşem kampanyasındaki bir diğer yıldız. Max’in ortağını öldürmekle suçlanıp masumiyetini kanıtlamaya çalıştığı ilk oyun Max Payne’i sadece 4 TL’ye satın alabilirsiniz. İlk oyundaki gizemlerin tamamen çözüldüğü Max Payne 2: The Fall of Max Payne de kampanya boyunca sadece 4 TL’ye satılacak. Son olarak Max’in yeni bir başlangıç yapmak için gittiği Brezilya’da başından geçenlerin sinematik bir sunumla anlatıldığı ve serinin adrenalin dolu aksiyon sahnelerini harika bir kurguyla birleştiren Max Payne 3’e sadece 7 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Kampanya süresince indirimde olacak Rockstar oyunlarının tam listesi şöyle:

Bully Scholarship Edition

5 TL

GTA Episodes From Liberty City

7 TL

GTA III

4 TL

GTA IV

7 TL

GTA IV Complete

8 TL

GTA San Andreas

5 TL

GTA Trilogy

8 TL

GTA V

116 TL

GTA Vice City

4 TL

L.A. Noire: The Complete Edition

8 TL

L.A. Noire (standard SKU)

7 TL

L.A. Noire DLC Bundle

4,5 TL

Max Payne

4 TL

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

4 TL

Max Payne 3

7 TL

Max Payne 3 Rockstar DLC Pass

5 TL

Midnight Club 2

4 TL