Weber Shandwick, Holmes Report tarafından '2014 Yılının Global Ajansı' Seçildi

Dünyanın önde gelen global halkla ilişkiler şirketlerinden biri olan Weber Shandwick, Holmes Report tarafından 2014 yılının ‘global ajansı’ seçildi.

Weber Shandwick, Holmes Report tarafından '2014 Yılının Global Ajansı' Seçildi

Dünyanın önde gelen global halkla ilişkiler şirketlerinden biri olan Weber Shandwick, Holmes Report tarafından 2014 yılının ‘global ajansı’ seçildi. Holmes Report, Weber Shandwick’i onurlandırırken farklı coğrafyalardaki üstün başarılarına dikkat çekti. Ödül sahipleri, Holmes Report editörleri tarafından seçiliyor ve ajansların karnelerine ve bulundukları bölgelerde aldıkları ödüllere göre değerlendiriliyor.

Holmes Report’un hem Kuzey Amerika’da hem de Asya Pasifik’te ‘2014’ün Ajansı’ seçtiği Weber Shandwick’in CEO’su Andy Polansky: “Bu ödül, Weber Shandwick’in tüm global ağları arasında işbirliğine dayalı kültürünün ve yenilikçi işlerinin bir kanıtıdır. Dünya çapındaki tüm ekiplerimizin ve müşterilerimizin güçlü desteği için teşekkür ediyoruz” dedi.

1412245967_wsholmesreport.jpg

Ödüller açıklanırken Weber Shandwick’in bu yılın ilk aylarında, İsveç’te öncü ve ödüllü bir halkla ilişkiler ajansı olan Prime’ı satın alması desteklenerek tüm dünya çapında yaratıcılıkta mükemmeliyetçiliğe önem verdiğine de dikkat çekildi. Ayrıca Weber Shandwick’in tüm dünyadaki güçlü iş dünyası portföyünden ve üst düzey liderlik ekibinden bahsedildi.

‘Yılın Global Ajansı Ödülü’, Weber Shandwick’in bu yıl içerisinde aldığı, Advertising Age Agency A-List’te yer alan tek halkla ilişkiler şirketi, Cannes Lions Yaratıcılık Festivali Altın, Gümüş ve Bronz PR Ödülleri gibi birçok ödülden sadece biri. Şirket bunlara ek olarak, Mediaco ile Dijital/Bütünleşik kategoride, ‘En Yenilikçi Ajans’, Holmes Report In2 SABRE Ödülü ve PRWeek Çin ‘Yılın Halkla İlişkiler Danışmanlığı’ ödüllerinin de sahibi oldu. Weber Shandwick ayrıca ‘Superbrands En İyi Markalar’ listesinde İngiltere’nin en iyi iş markalarından biri seçildi. Şirket, müşterileriyle birlikte ortaya koyduğu çığır açan sağlık hizmeti kampanyalarıyla da 2014 CLIO Sağlık Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.