WhatsApp alternatifleri

WhatsApp'ten sıkıldıysanız bunlar tam size göre!

WhatsApp alternatifleri

1- Viber

Viber, Ios ve Android tabanlı akıllı telefonlarda, uygulamanın yüklü olduğu herkesle bedava konuşmayı ve mesajlaşmayı vaad eden bir akıllı telefon uygulamasıdır


viber

Öncelikle Viber uygulamasını telefonunuza kurmanız gerekmektedir. Dış bağlantılar başlığı altında Viber uygulamasını yükleyebileceğiniz linkler bulunmaktadır. Telefon türünüze göre Viber uygulamasını yüklüyorsunuz. Uygulamayı yükledikten sonra uygulamayı çalıştırıyorsunuz ve cep telefonu numaranızı giriyorsunuz. Uygulama girdiğiniz cep numarasına bir kod gönderiyor bu kod 4 haneli kodu Viber uygulamasında access code yazan yere giriyorsunuz enter vibre butonuna basarak uygulamayı aktifleştiriyorsunuz. Daha sonra adres defterine girerek defterde örneğin: Rehbere baktığınızda bir arkadaşınızın rehber bilgilerinde "Viber 05**3*02*6*" şeklinde yanındada Free Call butonu göreceksiniz bu kişileri Free call butonuna basarak ücretsiz arayabilirsiniz. Numaranın başında Viber yazması o arkadaşınızdada uygulamanın yüklü olduğunu göstermektedir. Hemen alttada Free Text Message butonunu göreceksiniz bu butonada tıklayarak arkadaşınıza ücretsiz Sms gönderebilirsiniz.

2 - LINE

LINE‘ın 231‘den fazla ülkede 190 milyondan fazla kullanıcısı var!

LINE aralarında Japonya, Tayland, Tayvan, İspanya, Çin, Endonezya, Singapur, Hong Kong, Malezya, Hindistan, İsviçre, Meksika, Rusya‘nın da bulunduğu 52 ülkede ücretsiz uygulamalar sınıfında 1 numara oldu!

LINE, günün 24 saati nerede olursanız olun, ücretsiz sesli görüşme yapmanızı ve ücretsiz mesajlaşmanızı sağlayan yeni bir iletişim uygulamasıdır! 

3 - KakaoTalk Messenger

230’dan fazla ülkede 90 milyon kişi tarafından 1. seçilen mobil MSN.

* ÜCRETSİZ çağrı ve mesajlaşma (Birebir ve grup halinde)
* 250’den fazla sevimli ifade ve eğlenceli ücretsiz tema
* Tüm akıllı telefon platformlarında kullanılabilir
* Konuşan Tom ve Konuşan Ben’in komik ses filtreleri
* Basit telsiz özelliği
* Video, fotoğraf ve kişi paylaşımı
* Sayısız arkadaşla grup sohbeti
* Apple ‘iTunes Rewind’ 2011’de, Yılın Uygulaması, Ücretsiz İndirme Kategorisinde 1 Numara

4 - LiveProfile

LiveProfile arkadaşlarız ile sürekli iletişim halinde kalmanızı sağlar. Hızlı ve kullanışlı bir uygulamadır.

Özellikler:

Sürekli çevrimiçi kalın. 

Tamamen ücretsizdir. 

Hızlı iletişim

5 - WeChat

WeChat, eksiksiz mobil haberleşme ve özel sosyal ağ uygulamasıdır. Ücretsiz, çok platformlu ve çok sayıda özelliğe sahip WeChat, önem verdiğiniz herkesle iletişimde kalmanın en iyi yoludur.

Özellikler 
- Ücretsiz çok platformlu yazı, sesli notlar, resimler, videolar, konum bilgisi ve daha fazlası ile bireysel ve grup mesajlaşma özelliği. 
- HD kalitesinde ücretsiz görüntülü aramalar. 
- Güvenli, yerel olarak saklanan mesaj geçmişine çevrimdışı olarak sürekli erişim. 
- HİÇBİR YERDE REKLAM YOKTUR! 
- Özel, grup tabanlı fotoğraf paylaşımlı sosyal ağ. 
- Telefonlarınızı birlikte sallayarak son derece kolay bir biçimde arkadaş ekleme, QR kodları tarama, telefon kişilerinizle eşleştirme, kimlik tanımlarını paylaşma ya da konum esaslı hizmetleri kullanma. 
- Telefon numaranızla ışık hızında kayıt işlemi.
- Web'de WeChat: Bilgisayarınızdaki tarayıcıdan WeChat ile sohbet edin. Ayrıntılar için http://web.wechatapp.com adresini inceleyin.
- İngilizce, Çince, Tay dili, Vietnam dili, Endonezya dili ve Portekizceyi de içeren 18 dili destekler.

1374577123_wechat.jpg