WhatsApp iOS 7 için güncellendi, artık daha şık!

Uzun zamandır beklenen o güncelleme nihayet göründü!

WhatsApp iOS 7 için güncellendi, artık daha şık!

Dünyanın en değerli şirketi geçtiğimiz aylarda yeni mobil işletim sistemi ve cihazlarını, düzenlediği canlı bir etkinlikle birlikte tüm dünyaya duyurmuştu. iPhone 5S ve 5C modelleriyle birlikte iOS 7 çatısı altında lansmanda duyurulan hizmetler bütün Apple severleri heyecanlandırmaya yetmişti. O hizmetler artık tamamen hayatımızda.

Apple cephesinin üzerine düşenleri yapmasından sonra gözler geliştiricilere çevrilmişti. iOS 7 gelmeden işe koyulan geliştiriciler uygulamalarını yeni arayüze çoktan optimize etse de büyük firmaların bazıları bunları optimize etmekte biraz zorlandı. O büyük uygulamalardan birisi de WhatsApp oldu. Her gün aktif olarak milyonların kullandığı WhatsApp, için gelmesini beklediğimiz güncellemeyi sizlere aylar aylar öncesinde haber yapmış, güncelleme için yeni arayüzden sızan görüntüleri sizlerle paylaşmıştık. İlgili habere gitmek için .

1383652091_ios-7-whatsapp-638x425.jpg

Her şeyin mükemmel olmasını bekleyen WhatsApp için iOS 7 tasarım güncellemesi nihayet App Store üzerinde geçtiğimiz saatlerde göründü. Tam da beklediğimiz bir tasarımla gelen WhatsApp artık iOS 7 ile daha uyumlu. Sürüm 2.11.5'e yükselen WhatsApp, sadece arayüzündeki iyileştirmelerle değil, çalışan gövdesinde barındırdığı kapanma ve donmaları da bünyesinden atarak yenilenmiş oldu. 

1383651891_11383599492-1.jpg

Gelen yeniliklerin arasında ise yeni bildirim sesleri, engellenen kişilerin görüntülenebildiği özel bir ekran, görüntüyü göndermeden önce düzenleme ekranı, yeni kişi görüntüleme ekranı ve ufak değişiklikler, göze ilk çarpan yenilikler arasında oluyor. Siz de hemen WhatsApp'ınızı güncellemek istiyorsanız, App Store'a gidiniz.