Whatsapp Messenger'a yeni bir özellik daha geliyor!

Yeni yayınlanan bir görüntü Whatsapp'a anti-spam özelliğinin geleceğinin müjdesini verdi.

Whatsapp Messenger'a yeni bir özellik daha geliyor!

Geldi gelecek derken WhatsApp, sesli arama özelliğini sessiz sedasız tüm Android kullanıcıları için aktif etti. Artık tüm kullanıcılar WhatsApp'ı güncellemeleri durumunda sesli arama özelliğine davetiyeye gerek kalmadan otomatik olarak bu özelliğe sahip olabiliyor.

Ancak WhatsApp tarafındaki yeniliklerin bununla sınırlı olmadığı anlaşıldı. Yeni yayınlanan bir ekran görüntüsü Whatsapp'a yakın zamanda gelecek ilginç bir özelliğin habercisi niteliğinde.

1427875141_img20150401105426.jpg

En ünlü ve popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a istenmeyen veya WhatsApp kişileri dışında kalan yabancılardan gelen mesajları engelleyecek spam filtresi özelliği ekleniyor. Genellikle kendimizin arkadaşlarımız veya tanıdıklarımız arasında oluşturduğumuz grupta yer alarak sürekli mesaj atan spamcıları Anti-Spam özelliği sayesinde gelen mesajlar spam filtresine takılacak.

Yeni özelliğin teknik detayları henüz net değil o yüzden spam olarak atılan video,fotoğraf ve ses gibi dosyaların tümünü kapsayıp kapsamayacağı bilinmiyor. Ancak WhatsApp'ın çok yararlı olabilecek fonksiyonunu için kullanıcıların şimdiden sabırsızlandığını söyleyebilirim.