Whatsapp'ın 10. yıl hikayesi!

Milyonlarca kullanıcıyı harekete geçiren bu sahtekarlık büyük yankı uyandırdı!

Whatsapp'ın 10. yıl hikayesi!

Dünyanın en iyi ücretsiz sohbet ve paylaşım platformlarından olan Whatsapp, çok ilginç toplu gönderilere şahit olabiliyor.  BlackBerry'den Symbian'a bir çok platformuyla geniş bir yelpazede hizmet sunan Whatsapp'ın şu sıralar bir hikayesi dolanıyor.

10. yılı sebebiyle kullanıcılara gönderilen mesajı 10 kişiye göndermeleri halinde 5 yıllık ücretsiz hizmet sunacağını dile getiren metin, sahtekarların eğlence kaynağı oldu. Duyarlı mobil kullanıcılarımızın da araç olarak kullanıldığı bu hizmnet dün Türkiye'de ulusal çapta bir etki yarattı.

Kendi telefonuma gelen gönderinin sayısının 20'yi bulduğunu dile getirdikten sonra dilerseniz gelin bu gönderinin içeriğine bir göz atalım.

1378905054_525493132835.jpg

Israrla şu dakikaya kadar hala gönderen kullanıcılar olduğunu belirtmemiz gerekir. Böyle bir şeyin teorik oluşumu imkansız çünkü, WhatsApp uygulaması 4. yılını henüz tamamlamak üzere. 10. yılını kutlama gibi bir şey söz konusu olamaz malesef. WhatsApp üzerinden gelen bu ve benzeri postlardaki linklere tıklamayın.

Birilerinin düzenlediği bu dedikodu, Twitter'da hashtag olarak bugün Türkiye gündemini meşgul etti. Siz bu tarz gönderilere lütfen kulak asmayın ve dikkatli olun. Haberi kapatmadan önce, atılan twitler arasında büyük bir RT alan bir twiti de vermek isterim;

"Whatsapp 10. Yılını kutluyor" mesajını atanlar ; 10 yıl önce nokia 3310 da Snake'i alta alıp whatsapp'ta yazışıyordunuz heralde ? Whatsapp 4 yaşında daha.. "