Windows 10 Creators Update yayınlandı!

Microsoft Windows 10 Creators Update'i yayınlandı. Windows 10 Creators Update ile gelen yenilikler ve güncellemenin nasıl yükleneceği haberimizde.

Windows 10 Creators Update yayınlandı!

Microsoft, uzun bir süredir Windows 10 Creators Update üzerinde çalışıyordu. Firma bugün nihayet söz verdiği gibi Windows 10 Creators Update'i yayınladı. Windows 10 Creators Update'in nasıl yüklendiğine geçmeden önce dilerseniz Windows 10 Creators Update ile gelen yeniliklere kısaca değinelim.

Windows 10 Creators Update ile gelen yenilikler

Herkes için 3B özelliği

Creators Update ile milyonlarca Windows 10 kullanıcısı dizüstü bilgisayarı ile 3B yakalama, 3B yazdırma3Byaratma3B paylaşma yeteneğine sahip olacak ve bu sayede karma gerçekliği deneyimleyebilecek.

Remix 3D, tüm dünyada yaratıcıları, yaratıları buluşturan, kitlelere 3B içerikleri getiren bir çevrimiçi topluluk. Trimble’ın 3B modelleme programı SketchUp, Remix3D.com‘un bir parçası olacak. Önümüzdeki yıldan itibaren Office’te 3B içeriklere yerel destek eklenecek.

3 boyut tarayıcıya geliyor

Microsoft HoloLens ile zengin 3B içerikler ekranın sınırlarından kurtulurken, 3B içerikleri eksiksiz kapsayan ilk tarayıcı Microsoft Edge 3B içerikleri tüm cihazlara getiriyor. Creators Update, güçlü ve ekonomik sanal gerçekliği herkesin parmaklarının ucuna getiriyor. 

MyPeople

Creators Update ile kişiler, olmaları gereken yere yani Windows deneyiminin merkezine getiriliyor. Kullanıcı için önemli olan arkadaşlar, aile, iş arkadaşlarına anlık erişim sağlanıyor. Windows MyPeople ile sık görüşülen kişiler Windows görev çubuğuna sabitleniyor.

Windows 10 Creators Update nasıl yüklenir?

Windows 10 Creators Update'i almanın en kolay yolu Windows Update'i kullanmaktan geçiyor. Windows 10 Creators Update 11 Nisan'da kullanımınıza sunulduktan sonra aşağıdaki adımları uygulayarak güncellemeyi indirebilirsiniz.

1. Adım: Ayarlar'ı açın.

2. Adım: Güncelle ve güvenlik seçeneğine tıklayın.

3.Adım: Güncellemeleri kontrol et düğmesini tıklayın.