Windows 10 Fall Creators Update güncellemesinin tarihi belli oldu!

Windows 10 Fall Creators Update çok yakında geliyor!

Windows 10 Fall Creators Update güncellemesinin tarihi belli oldu!

Microsoft bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesini 17 Ekim’de yayınlamayı planlıyor. Microsoft yılın büyük bir bölümünde Windows 10 Fall Creators Update güncellemesini test etti. Bu güncelleme çeşitli yenilikler ve değişiklikler içeriyor. Windows 10 Fall Creators Update güncelleştirmesiyle birlikte gelecek en büyük yenilik Windows Mixed Reality olacak. Microsoft’un yeni sanal gerçeklik platformu Acer, Asus, Dell, HP ve Lenovo üretimi VR başlıklarla çalışacak.

Windows Mixed Reality yazılımı Windows 10 Fall Creators Update güncelleştirmesiyle birlikte Windows 10’un bir parçası olacak. Bazı yenilikler 17 Ekim’de, bazıları da yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek. Microsoft Windows 10 Fall Creators Update güncellemesiyle birlikte bazı büyük yenilikler de planlıyor. Ancak bu yeniliklerin çoğu bir sonraki büyük güncellemeye ertelendi. Windows 10 Fall Creators Update güncellemesi Kişiler adı verilen yeni bir entegrasyonu da barındıracak. Bunun yanı sıra Microsoft, OneDrive Files On-Demand özelliğini de Fall Creators Update güncellemesiyle birlikte getirecek. Microsoft’un yeni getirdiği Fluent Design adlı tasarımın bir kısmı da sonbahardaki büyük güncellemeyle birlikte gelecek.

1504359013_windows10people.png

Dahili uygulamalarda bazı dikkate değer tasarım değişiklikleri yapılacak. Ayrıca Microsoft entegre göz takip yazılımının beta versiyonunu da güncellemeye ekleyecek. Microsoft şu sıralar Windows 10 Fall Creators Update güncellemesine son hâlini vermekte. Windows Insiders kullanıcıları hata düzeltmeleri için sürümleri test ediyor. Bu testlerin eylül sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Windows Insiders kullanıcıları Windows 10 Fall Creators Update güncellemesini alan ilk kullanıcılar olacaklar.