Windows 10 Mobile için en iyi FPS oyunları!

Windows 10 ve Windows 10 Mobile platformlarında oynayabileceğiniz en iyi FPS oyunlarını sizler için bir araya getirdik.

Windows 10 Mobile için en iyi FPS oyunları!

Bu oyunlar, İkinci Dünya Savaşı, Zombiler ve uzaylılar da dahil olmak üzere geniş bir düşman yelpazesine sahip. Bu oyunlar, strateji, reaksiyon becerilerinizi test eder. Biz de sizin için Windows Mağazası'ndaki en iyi atıcı oyunları seçtik. 

Overkill 3

Game Troopers'tan bu fütüristik atıcı oyunu. Overkill 3, tüfekler, makineli tüfekler, tabancalar, ve daha pek çok silah sunuyor. Nano-Takım elbiseleri, el bombaları, tıbbi setler, hava saldırıları ve hayatta kalma ihtimalinizi artıracak diğer öğeler de oyunda mevcut. Silahlar ve diğer donanımlar, yükseltilebilir.

Grafik ve sinematikler iyi hazırlanmış. Oyun kontrolleri, hedef, silah yangın, silah seçimi ve daha fazlasını kontrol eden çeşitli ekran düğmelerine sahip. 

Genel olarak, Overkill 3, zaman geçirmek için eğlenceli bir oyun. Overkill 3, Windows 10 PC ve mobil cihazlarda oynanabilir. Uygulama içi satın alma imkânı olan ücretsiz, reklam destekli bir oyundur.

Oyunu burdan indirebilirsiniz.

Brothers in Arms 3: Sons of War

Oyun 2nci Dünya Savaşı sırasında geçiyor. Bir grup askere savaşta liderlik ediyor ve saldırı, keskin nişancı, kuşatma ve gizli amaçlar içeren çeşitli görevlerin üstesinden geliyorsunuz. Oyun omuz üstü bir bakış açısıyla oynanıyor ve takım arkadaşlarınızı taktiksel bir avantaj olarak kullanabiliyorsunuz. Her karakterin kendine özel yetenekleri var.

Grafikler, bol miktarda detay, dramatik yavaş hareket ve patlayıcı animasyonlar ile çarpıcı. Kontroller, ekran üstü düğmeler ve hareket eden düşman hedefleri ile bol miktarda hareket içeriyor.

Windows 10 ve mobil cihazlar için ücretsiz bir oyun ve buradan indirilebilir.

Sniper Fury

Oyun sizi terörle mücadelede küresel bir savaşın ortasına bırakıyor. Windows 10 PC ve mobil cihazlar için mevcut olan oyun, kötü planlarını bozmak için teröristler öldürmekle görevlendirildiğiniz 130'un üzerinde görev içeriyor.

Oyun size saldırı tüfekleri, keskin nişancı tüfekleri, silahlar ve birkaç çok gizli prototip arasında değişen bir dizi silah sunuyor. 3D grafikler çok fazla ayrıntı ile üstün ve efektler koşullarınızı etkileyebilecek gerçek koşulları sunuyor. Görünürlüğün önemli ölçüde azaldığı bir kar fırtınasında gerçekleşen görev gibi. Bu gerçekten hoş bir dokunuş ve oyunun zorluğunu arttırıyor.

Görev tabanlı oyun ile birlikte Sniper Fury, diğer oyuncuların kaynaklarını çalabileceğiniz bir PvP modu da içeriyor. Bu kaynaklar cephanenizi yükseltmek için kullanılabilir. Buna ek olarak özel silahlar ve ödüller kazanabilecek günlük görevler de var.

Sniper Fury, Windows 10 PC ve mobil cihazlar için ücretsiz bir oyun. 0,99 ila 99,99 dolar arasında değişen çeşitli uygulama içi satın alma işlemlerine sahip. Görevler, silahlar ve grafik kalitesi çeşitliliği, Sniper Fury'yi oynanası kılıyor.

Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Gun Club Armory

Oyun, kağıt hedeflerine karşı silahınızın becerilerini test eden, zorlayıcı bir FPS. Oyun size av tüfeği, saldırı tüfeği, keskin nişancı tüfekleri ve makineli tüfekler arasında değişen ayrıntılı ve etkileşimli silahlarla dolu bir cephanelik sağlıyor.

Silahlar bombaatar, genişletilmiş mermiler, lazer görüş gibi yıkıcı bir aksesuar yelpazesine de sahip. Grafikler ve animasyonlar oyunun asıl gücü. Silahlarla ilgili her türlü grafik özellik var ancak tek eksik silahların geri tepmesi.

Gun Club Armory, Windows 10 ve mobil cihazlar için ücretsiz bir oyun. Oyun, uygulama içi satın alımlar yoluyla ek silahlar sunuyor. Oyunun mücadele etmek veya savaş meydanlarında görevleri olmayabilir, ancak gerçekçi bir atış menzili deneyimi sunan fantastik bir FPS oyunu.

Oyunu buradan indirebilirsiniz.