Windows 8'i bedava indir!

Microsoft Windows 8 Enterprise sürümünü herkese açık olarak indirilmeye sundu.

Windows 8'i bedava indir!

Microsoft, Windows 8'in final sürümünün ilk kez MSDN ve TechNet üyeleri için indirilmeye sunmuştu. Ancak Microsoft'un, bahsi geçen üyeliklere sahip olmayanlar için de bir sürprizi oldu. Microsoft Windows 8 Enterprise sürümünü herkese açık olarak indirilmeye sundu.

Bu indireceğiniz Windows 8 sürümü sınırlı gün sayısı ile kullanıma sunuldu. Microsoft, kullanıcılarına 90 günlük bir kullanım süresi tanıdı. Windows 8 Enterprise, hem 32 bit, hem de 64 bit olarak sunuldu. Bu sürüm ayrıca birçok farklı dil seçeneğine de sahip. Bu diller: Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce ve İspanyolca olarak ayarlanmış. Maalesef diller arasında Türkçe yok.

1345084482_500x369xwindows-8-start.png.pagespeed.ic.qm1kfk2nkr.jpg

Windows 8'in deneme sürümü 90 günlük ve bu gün sayısı dolduğu vakit kullanma sürenizde bitiyor. Bu sürümü tam sürüme geçirme gibi bir imkanınız bulunmuyor. Yapabileceğiniz en iyi şey süre dolduğunda deneme sürümünü kaldırmak ve satın alacağınız tam sürümü en baştan, temiz bir kurulumla tekrar kurmak.

1345084528_microsoft2.jpg Microsoft, Windows 8 Enterprise'ı indirmeden önce bilmeniz gerekenler şu şekilde:

- Bu sürüm 90 gün sonunda hiçbir şekilde yükseltilemez, kullanılamaz.

- Deneme sürümünü indirmek için, download sayfasına Microsoft hesabıyla giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra, Adınız ve e-posta adresi gibi bilgilerinizi içeren kısa bir form doldurmalısınız.

- Eğer deneme sürümünü kuracaksanız, sanal bir makine kullanmanız ya da farklı bir bölüme, ikinci işletim sistemi olarak kurmanızda yarar var. Bu sayede, mevcut Windows'unuzdan Windows 8'e kayıpsız geçiş yapma şansınızı kaybetmezsiniz.

- Bu sürümü kullanabilmek için kayıt olmanız ve Windows 8'inizi Microsoft servisleri aracılığıyla, online olarak aktive etmeniz gerekiyor. Aktivasyon süreniz, kurulumu takip eden ilk 10 gündür.10 gün içerisinde aktive edilmeyen deneme sürümlerinde ekran kararmaya başlayacak, kullandığınız Windows'un orijinal olmadığını belirten uyarılarla karşılaşacaksınız ve PC'niz, saatte bir baştan başlatılacak.

Download the 32-bit (x86) version:


Download the 64-bit (x64) version: