Windows Phone kullanıcıları için müjde: Snapchat sonunda geliyor!

Yetkili bir hesap Snapchat'in Windows Phone cihazlar için geldiğine dair bir tweet paylaştı.

Windows Phone kullanıcıları için müjde: Snapchat sonunda geliyor!

Geliştirilip yayınlandıktan kısa süre sonra popüler olan ve her geçen zaman daha da popülerleşen Snapchat uygulaması Windows Phone için aslında kötü bir geçmişe sahip.Zira daha önce "6discover" ve "6snap" gibi 3. parti Snapchat istemcileri, Snapchat'in dava etmesi üzerine marketten kaldırılmıştı.Microsoft ve Snapchat arasındaki ilişkiler de bu geçmişin kötü olmasında etken.Her ne kadar olumsuz bir durum olsa da Snapchat'in Windows Phone'a da gelmesini isteyen ve hiçte az olmayan bir kullanıcı kitlesi var.

Ayrıca Snapchat Mayıs 2015'te bir Windows Phone uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.Şimdi ise Resmi İspanyol Lumia Destek hesabından yeni bilgiler geldi ve bu bilgiler Windows Phone için Snapchat uygulamasının yolda olduğunu gösteriyor.Bu bir iddia değil, resmi bir destek hesabından ortaya çıkan bilgiler tamamen.

Twitter'da İspanyol destek ekibinin bir kullanıcısının sorusuna verdiği yanıt üzerine Microsoft Snapchat ile bir Windows Phone uygulaması üzerinde çalışıyor.

@GalnRodolfo ¡Pronto llegara a tu Windows Phone! Ya estamos trabajando con nuestros amigos de SnapChat para traerla lo antes posible. ^_^

— Lumia Soporte (@LumiaSoporte)

Tweette verilen yanıtın Türkçe açıklaması şöyle:

"Snapchat uygulaması çok yakında sizlerle! Mümkün olan en kısa zamanda uygulamayı mağazaya getirmek için Snapchat'teki dostlarımız ile çalışıyoruz."

Ayrıca destek ekibi Twitter'da başka bir kullanıcının benzer bir soruyu direkt mesaj üzerinden sorması üzerine yine yukarıdakine benzer bir cevap verdi.

1467068142_lumia-support-snapchat.jpg

Henüz daha resmi mecralardan bir açıklama gelmemiş olsa da yakın zamanda uygulamanın Windows Phone cihazlar için geleceğine dair umutlar iyice güçlenmiş durumda.