World of Tanks konsol sürümüne yeni güncelleme

3.2 güncellemesiyle Tiger I “Hammer” operasyonu başlıyor.

World of Tanks konsol sürümüne yeni güncelleme

Wargaming ilk tankın savaş meydanına çıkışının 100. Yılında oyun içi ve dışı etkinliklere devam ediyor. World of Tanks PlayStation®4, Xbox One ve Xbox 360 için bugün gelen 3.2 güncellemesi beraberinde yeni zincir görevleri de getiriyor. “Hammer Strike” adı verilen bu etkinlikte oyuncular özel kamuflajlı Pz.VI Tiger I “Hammer” ağır tankını elde edebilmek için bir dizi zamanlı görevin üstesinden gelmeye çalışacak. Aynı zamanda oyuna konsol sürümüne has Ruinberg Winter, Scorpion Pass ve Ardennes haritaları da ekleniyor.

1471354160_1471276586wotcartworkupdate3.2.png

Etkinlik boyunca tankçılar zamana karşı yarıştıkları 5 zincir görevi tamamlamaya çalışacaklar. Puanlar verilen zaman süresince oyuncuların ne kadar iyi performans gösterebildiklerine göre değişecek ve bir ilerleme çubuğundan takip edilecek. Oyuncular Tiger I “Hammer” tankının yanında deneyim puanı ve Premium hesap süresi de kazanıyor olacak. Tüm oyunları başarıyla bitirenlere ise bir madalya veriliyor olacak.

3.2 güncellemesiyle birlikte Tunus ve Kursk’te gerçekleşmiş tarihi olaylara dayalı, tek kişilik 2 PvE görevi de oyuncuları bekliyor. Bu görevleri Tiger I “Hammer” tankıyla tamamlayanlar da Hammer madalyası kazanacakalr. PvE görevlerinin zorluğu seçilen tanka ve seviyeye bağlı olarak değişiklik gösterecek.