World of Tanks şimdi Xbox One'da!

Xbox One ve Xbox 360 sahiplerinin birlikte oyun oynamasına imkân veren çapraz-platform desteği ile tanışmaya hazırlanın

World of Tanks şimdi Xbox One'da!

Nihayet bekleyiş sona erdi! Wargaming milyonların tutkunu olduğu World of Tanks’in bugün itibariyle Xbox One’a çıktığını duyururken tanklar da cephedeki yerlerini aldı. Xbox One platformu için özel olarak hazırlanan World of Tanks Xbox One sürümü, konsolun tüm gücünden faydalanıyor ve oyun dünyasında bir ilk olan çapraz-platform desteğiyle Xbox One ve Xbox 360 oyuncularının birlikte oynamalarına imkân tanıyor. Bugünden itibaren World of Tanks oyuncuları oyunun geliştirilmiş grafikleri ve yepyeni “Proving Grounds” modu ile yeni nesil tank savaşlarının heyecanını yaşayabilecek.

World of Tanks Xbox One, sektöre getirdiği devrimsel bir yenilik olan çapraz platform desteği sayesinde konsol oyuncularına kıran kırana tank savaşlarında yer alma fırsatı sunuyor. Ayrıca tek bir Xbox Live hesabını her iki platformda da kullanmak mümkün olduğundan, oyuncular oyun içinde yaptıkları tüm araştırmalara ve teknoloji ağacında kaydettikleri ilerlemelere hem Xbox 360 hem de Xbox One üzerinden erişebilecekler.

1438071355_wotxboxoneassetsscreenstanksusam22locustimage03.jpg

Wargaming’in ürün geliştirme bölümünde sorumlu müdür yardımcısı olan Denny Thorley, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi, “World of Tanks’in tüm platformlara dağılmış halde bulunan çok tutkulu bir hayran kitlesi var ve biz de geliştirdiğimiz devrimsel nitelikteki çapraz-platform desteğiyle kitlemizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Bu yeni teknolojiyle Xbox One ve Xbox 360 oyuncuları arasında bir köprü oluşturarak, onlara ilk kez bir arada ve sorunsuzca oynama fırsatı sunduğumuz için çok sevinçliyiz.” 

1438071411_wotxboxoneassetsscreenstanksusat95e2image06.jpg

World of Tanks’in çapraz-platform desteği iki konsol arasında sesli iletişime de izin veriyor. Oyun ayrıca geliştirilmiş grafikleri ve Havok hasar fiziği sistemiyle tank savaşlarının heyecanını bambaşka bir seviyeye taşıyor.

PvE modu “Proving Grounds” yeni oyuncular için mükemmel bir başlangıç noktası olurken eski oyunculara da pratik yapabilecekleri harika bir alan sunmakta. Son olarak, Xbox One platformunun sunduğu tüm sosyal paylaşım ve video yayını imkânlarından sonuna kadar faydalanan World of Tanks Xbox One, oyunculara kazandıkları her bir zaferi anında dünyayla paylaşma fırsatı veriyor.