Xiaomi MI-3'ten tarihi satış rekoru

Dünyanın en büyük 3. cep telefonu üreticisi yeni telefonu ile ortalığı kasıp kavuracak!

Xiaomi MI-3'ten tarihi satış rekoru

Dünyanın en büyük 3. cep telefonu üreticisi olan Xiaomi, Android Başkan Yardımcısı Hugo Barra'nın da ivmesiyle birlikte büyük işlere imza atmaya başladı ve gözünü üçüncülükten ikinciliğe doğru çevirmiş olarak görünüyor. Bu yıl bitmeden ülkemizde de satışa başlamaya hazırlanan Xiaomi'yi özellikle öğrenci arkadaşlarımızın büyük bir heyecan içinde beklediğini belirtmeliyiz.

Xiaomi MIUI arayüzü ile Android işletim sisteminin en hızlı arayüzüne sahip firmalardan biri. Yazılım ekibi sürekli olarak yeni güncellemeler vererek Android ekosisteminin güncellenememe sorunlarını da ortadan kaldırarak telefonlarının sürekli güncel kalmasını sağlıyor. 

Yeni telefonları MI-3'ü Malezya'da satışa çıkartan Xiaomi'nin yeni telefonunun 17 dakika içinde tükendiğibildirildi. Bu bağlamda rekor yine Xiaomi firmasının Redmi 1S telefonundaydı ve 15 milyon önsipariş alarak kendi rekorlarını bile altüst etmişlerdi. Xiaomi’s Başkanı Lin Bin ve Hugo Barra'nın tanıtımdaki fotoğrafını aşağıdan görebilirsiniz.

1400619344_xiaomi-mi-3-press-shot.jpg

İsterseniz MI-3'ün teknik özelliklerine kısaca değinelim

  • 5 inç Full HD 441 ppi IPS ekran
  • Qualcomm MSM8274AB Snapdragon 800, Quad-core 2.3 GHz Krait 400 işlemci
  • Adreno 330
  • 16/64 GB, 2 GB RAM
  • 13 MP arka 2,1 MP ön kamera
  • 3050 Mah Batarya

Dolu dolu olan bu telefonun Malezya'da ki satış fiyatının 280 dolar olduğunu hatırlatarak firmanın ülkemize gelmesini heyecan içinde beklemekteyiz. Xiaomi firmasının hangi ürünlerini merak ediyorsunuz ve ülkemizde bu markayı görmek istiyor musunuz?