Xiaomi Mi 6 saniyeler içinde tükendi!

Xiaomi Mi 6 ilk flaş satışında saniyeler içinde tükendi.

Xiaomi Mi 6 saniyeler içinde tükendi!

Xiaomi Mi 6 nihayet planlandığı gibi Çin'de satışa çıktı. Satışlar, Mi Home, Xiaomi Mall, Jingdong, Tesco ve Suning gibi çeşitli e-ticaret platformlarında gerçekleşti. Beklendiği gibi amiral gemisi cihazı Xiaomi'nin resmi web mağazası Mi Home'da tükenmiş olarak listelenmeden önce yalnızca birkaç saniye açık kaldı. Cihaz ayrıca, diğer platformlarda da tükendi olarak listelendi.

 1493375860_mi-6-sale.jpg

Bazı nedenlerden dolayı Xiaomi, satış tarihinden önce Mi 6'nın yalnızca siyah varyantını ilk flaş satışında satışa sunacağını açıkladı. Söylenenlere göre cihaz yalnızca siyah olarak mevcuttu ancak alıcılar, cihazın 6GB + 64B ve 6GB + 128GB depolama versiyonlarını seçme olanağına sahiplerdi.

Snapdragon 835 ile çalışan amiral gemisi cihazı bir sonraki flaş satışının ne zaman olacağını bilmiyoruz ancak,  en azından Xiaomi'nin cihaz talebini karşılamak için yeterli stok sağlayana dek bir süre daha tekrarlamasını bekliyoruz. Bununla birlikte, Mi 6 resmi fiyattan biraz daha yüksek bir fiyatla üçüncü parti satıcılardan elde edilebilir.