Xperia C5 Ultra prototipi önce çalındı daha sonra da polis tarafından sızdırıldı

Sony'nin sır gibi sakladığı Xperia C5 Ultra prototipi önce çalındı daha sonra da polis tarafından internete sızdırıldı.

Xperia C5 Ultra prototipi önce çalındı daha sonra da polis tarafından sızdırıldı

Brezilya’dan ilginç bir hikaye geldi. Bir kullanıcı, 17 Temmuz tarihinde eBay gibi bir pazar üzerinden çalınan Sony Xperia C5 Ultra prototipini satmaya çalıştı. Polis hırsızı yakaladı ve tutukladı. İlginçtir ki çalınan Sony Xperia C5 Ultra’nın geliştirme maliyetinin 12 milyon dolar olduğu söyleniyor.

Bir sertifikasyon firması tarafından çalınan telefon online olarak satışa sunuldu. Satıcı kılığındaki Sao Paulo polisi satıcı ile bir akşam yemeği ayarlayarak satıcıyı suçüstü yakaladı. Ancak yerel polis yakaladığı satıcı ile birlikte ele geçirdiği telefonun görüntüsünü sızdırdı.

Belgelendirme şirketi sızıntı hakkında endişeli ve duyurulmayan telefonun 893 dolara piyasaya Brezilya pazarında satışa sunulacağını söyledi. Bugüne kadar Xperia C5 Ultra sızıntılarında olduğu gibi cihazın çerçevesiz bir tasarıma sahip olduğu görülüyor.

Telefonun 5,5 inç 1080p ekrana sahip olması bekleniyor ve ayrıca iddialar doğru çıkarsa Xperia C5 Ultra, MediaTek tarafından yapılan bir 64-bit sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 13MP ön ve arka kamera özellikleriyle gelecek.

1438164609_stolen-xperia-c5-ultra-in-brazil-640x602.png