Xperia Honami'ye ait yeni görseller sızdırıldı!

Mobil dünyasını yerinden oynatacak telefonun yeni görselleri çok beğenildi!

Xperia Honami'ye ait yeni görseller sızdırıldı!

Sony'nin önümüzdeki haftalarda tanıtmasını beklediğimiz, üzerinde yoğun dedikoduların yapıldığı yeni Xperia Honami'nin görselleri dur durak bilmeden gelmeye devam ediyor. Dünya devi Sony'nin IFA 2013 ile Eylül'de tanıtması beklenen yeni amiral gemisi Xperia Honami bu zamana kadar gelişen mobil teknolojilerin neredeyse tamamını bünyesinde barındıracak.

Telefon 5 inç boyutuyla, Triluminos teknolojisinin kullanıldığı bir Full HD ekrana sahip olacak. 20.7 MP çözünürlüğündeki kamerası ile akıllılar dünyasını kasıp kavuracak gibi duruyor. Xperia Z ile arka kasa dizaynı bakımından oldukça benzerlik gösteren Honami, daha geniş bir kamerayla dikkat çekiyor.

Yukarıda bahsettiğimiz kamera özellikleri, bir sonraki sayfada yer alan kamera çözünürlük görseliyle desteklenmiş oluyor. Honami olmasına muhtemel olarak bakılan bu cihazın özellikleri kullanıcıyı büyüleyecek. Facebook'a yüklendiği iddia edilen bir fotoğrafın, çözünürlüğü düşse de yeni Honami'ye ait olduğu iddia ediliyor, işte o görseller ve yeni amiral gemi Xperia Honami.

Xperia Honami'nin diğer görselleri için tıklayın! - 2. Sayfa



1375455564_3.jpg