Xperia Z2, Galaxy S5, HTC One M8 ve LG G Pro 2'nin Slow Motion kamera testi! [Video]

MobileGeeks sitesi Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5, HTC One M8 ve LG G Pro 2'nin kameralarını yavaş çekim için karşı karşıya getirdi

Xperia Z2, Galaxy S5, HTC One M8 ve LG G Pro 2'nin Slow Motion kamera testi! [Video]

Akıllı telefon üreticilerinin amiral gemisi modelleri piyasaya sürüldüğünde ilk yapılan kamera, Antutu, donanım gibi özellikleri karşılaştırılır. Cihazların bu testlerde sunduğu performansa göre cihaz alımında karar vermesine yardımcı olabilmekte. Şimdi de cihazların kamera özellikleri arasında bulunan Slow Motion modunun test edildiği video yayınlandı.

1398274551_img20140423185923.jpg

MobileGeeks sitesi Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5, HTC One M8 ve LG G Pro 2'nin kameralarını yavaş çekim için karşı karşıya getirdi. Sitenin Bayan editörlerinden olan Nicole Scott, teste elini yakarak başlıyor. Cihazların testte sunduğu performans oldukça iyi görünüyor. Ancak her testin bir galibi olması gerekiyor ve biz bu testin galibini seçemedik.

Sizce hangi telefon Slow Motion modunda daha iyi çekim yapıyor. Karşılaştırma videosunu izleyerek yorumlarınızı aşağıdaki bölümde bizimle paylaşabilirsiniz.