Yandex.Browser artık daha da yetenekli

Güncellenen masaüstü ve mobil sürümü ile Yandex.Browser, artık daha da yetenekli hale geldi.

Yandex.Browser artık daha da yetenekli

Yandex.Browser’ın güncellenen masaüstü ve mobil sürümü İnternet kullanıcılarının hayatını daha da kolaylaştırıyor. Yandex.Browser’ın yeni masaüstü sürümünü kullananlar, tarayıcı sekmesinde Facebook’u açık tutmadan, ilgili bildirimleri anında görebiliyor. Dijital kitap okuyabilme ve akıllı satır üzerinden tek tıkla sosyal ağlarda içerik paylaşabilme imkanı da sunan Yandex.Browser’ın yenilenen mobil sürümünde ise kullanıcılar, tarayıcı satırını gizleme özelliği sayesinde daha geniş bir ekran deneyimi yaşıyor.

E-kitap okuma özelliği Yandex.Browser’da!

Yandex.Browser artık ePub, fb2 formatlarındaki e-kitapları da açabiliyor. Dahili
e-kitap okuma özelliği bu formatları açabildiği gibi, ilgili kitaptaki önemli yeri işaretleyerek veya ilgili sayfayı kaydederek daha sonra okuma olanağı da sağlıyor.

1397745830_macfbnotifications.jpg

Sosyal ağlarda tek tık ile paylaşım

Yandex.Browser'ın Windows sürümünde, akıllı satırda yazılı bir web adresinin sosyal ağlarda paylaşılmasını sağlayan kopyala ve Facebook ya da Twitter’da paylaş butonları da eklendi. Böylece herhangi bir adres sosyal ağlarda çok daha hızlı bir şekilde paylaşılabiliyor.

1397745848_winfbnotification.jpg

Akıllı telefon ve tabletlerin ekranı daha da genişliyor

Masaüstü sürümüyle birlikte, Yandex.Browser'ın Android için yenilenmiş mobil sürümü de yayınlandı. Browser, akıllı telefon ve tabletlerde web sayfalarını görüntülerken arama satırını gizleyip tam ekran moduna geçerek, ekran alanından tasarruf ediyor. Böylece kullanıcılar İnternet deneyimini daha geniş bir ekranda yaşıyor.

Yandex.Browser’ın yenilenen Android sürümünde, yakın zamanda ziyaret edilen sayfaların ve arama sorgularının listesini içeren yeni “Geçmiş” bölümü de bulunuyor.

Eklenen yeni özelliklerin yanı sıra bazı hataların da düzeltildiği Yandex.Browser, kullanıcılarına daha  iyi bir deneyim sunuyor. Detaylı bilgiye ulaşmak ve Yandex.Browser’ı indirmek için browser.yandex.com.tr adresine tıklayabilirsiniz.