Haftanın en yeni 12 Android uygulaması!

Yepyeni 12 Android uygulamasını sizler için arştırdık!

Haftanın en yeni 12 Android uygulaması!
Google Play Store asla uyumuyor, Android uygulama geliştiricileri de aynı şekilde. Sürekli mutfaklarında çeşitli ihtiyaçlarımız için yeni ve en iyi Android uygulamalarını geliştirmeye çalışıyorlar.

Sadece eğlenmenizi sağlamak değil bilgilere en hızlı nasıl ulaşacağınızı ya da size nasıl adrenalin sağlayacak uygulamalar olacağını ve yeni şeyler öğrenebileceğiniz, yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz uygulamaları yapabilmek için her şeyi düşünüyorlar. Bu hafta sizlerle Android mutfağından taze ve yepyeni uygulamalarla karşınızdayız.

FreeStyle Recorder HDA FREE

Eğer hayalinizde kendinize bir parça kaydetmek varsa bu sizin için çok gerekli olacak. İhtiyacınız olan tek şey tabi ki sesiniz. Sadece şarkı söylemekle kalmıyor kayıt sonrası sesinizle oynayabiliyorsunuz. Ne yazık ki ücretsiz versiyonu size sadece 60 saniyelik enstrümanlı kayıt yapma imkanı veriyor.

Ancak daha eğlenceli hale getirmek için Play Store'dan tam sürümü satın alabilirsiniz. İlk açtığınızda ara yüzünün çok çekici olacağını söyleyemeyiz ancak yetenekli bir uygulamadır. Eğer küçük bir ekranda iseniz uygulamayı kullanmak biraz zor olabilir. Eğer enstrümanınız yoksa Beats Store'dan satın alabiliyor, almadan önce seslerini test edebiliyorsunuz.

Dream Lobby

Rüyalarınızın peşinden gitmeye hazır mısınız? Eğer rüyalarınızın size bir şeyler söylemeye çalıştığını düşünüyorsanız bir 'rüya' günlüğü tutmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer yastığınızın altındaki günlüğünüzü ertesi güne kadar da rüyalarınızı unutuyorsanız bu uygulama sizin geliyor.

Modern popüler psikoloji kitaplarında rüyalara ayrılan kısım oldukça geniştir. Rüyalar insanların çözümlenememiş parçasından biridir. Rüyalarınızın birbirine bağlantılı olduğu ya da unutmak istemediğiniz rüyalarınızı kaydederek siz de bu gizemli dünyaya Android cihazınızla girebilirsiniz.

Rüyanız hakkında bir başlık belirleyin ve unutmadan yazmaya başlayın. Tüm detayları hatırlamaya çalışın. Ayrıca rüyanızla ilgili kafanıza takılan şeyler mi var? Diğer Lobby üyeleriyle paylaşarak rüyanızla ilgili fikirler alabilirsiniz. Siz de diğer üyelerin rüyalarına yorum yapabilirsiniz.

Jelly Belly Jelly Beans Jar

Bu günlerde en çok duyduklarımızdan biri de Jelly Bean. Bu duvar kağıtları sadece Android 4.1 kullanıcıları için değil masaüstünü renklendirmek isteyenler için de geliyor. Renkli fasülyelerin dinamik ara yüzüyle ekranınızda dans etmesini ister misiniz?

Renkli Jelly Bean kuşağının geniş listesinden de seçim yapabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama Jelly Bean'lerin yer çekim hareketlerini kontrol etmenize bile izin veriyor. Ana ekranınızda renkli fasülyelerle iyi eğlenceler diliyoruz.

MerryMarry

Evlenmek mi? Tebrikler! Ancak ne yazık ki Hollywood evlilikleri ya da hayallerinizdeki gibi bir evlilik ücretsiz olmuyor. Planlar, ayarlamalar, davetler derken büyük gün geliverir. Onlarca kamera birden etrafınızı sarar. Facebook sayfanız bir sürü resimle doluverir.

Evet tüm bunları düşündüler ve Android cihazlarınıza düğününüzü planlayabileceğiniz bir uygulama yaptılar. Android cihazınızla MerryMarry'i kullanarak insanları davet edin, düğününüzü ayarlayın ve arkadaşlarınızla düğün albümünüzü düzenleyin.

Bu uygulama Facebook hesabınıza erişim istiyor. Bu uygulamayla düğün resimleriniz tam istediğiniz gibi olacak. Talihsiz pozlarınızın Facebook hesabınıza gitmesine gerek kalmayacak. Ayrıca resminiz yeterince artistik çıkmamışsa bu uygulamayla gerekli ayarlamaları da yapabileceksiniz.

Dead Racing – Zombies

Oh hayır! Şehri zombiler basmış. Zombilerin arasında ölmemek için arabayı olabildiğince hızlı kullanmanız gerekiyor. Aracınızı kontrol ederken aynı zamanda engellerden de kaçınmanız gerekiyor.

Yol boyunca zombiler sizi bekliyor olacak ve yoldaki güç objelerini toplayarak puan ve yetenek kazanabiliyorsunuz. Heyecan dolu bu oyunu oynamak için acele edin. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor.

NixPic

Özel anlarımızı hatıralarımızı resimlerle canlı tutmaya çalışırız ve arkadaşlarımızla paylaşmak isteriz. Akıllı telefon sektöründe kameraların bu kadar ilgi görmesinin asıl nedeni de budur. Android cihazınızla gizliliği koruyarak resimleri paylaşmak istiyorsanız NixPic 'i tavsiye ediyoruz.

NixPic güvenli görüntü paylaşmanın en kolay yoludur. Uygulamada üç ana buton bulunuyor, kamera, resim ekleme ve davet etme. Kamera butonuna basarak ya da direk telefonunuzun kamera uygulamasıyla da resim çekebiliyorsunuz.

Resmi aldıktan sonra etkileşimde olduğunuz kişilerin listesi geliyor ve resmi kiminle paylaşmak istediğinizi çekiyorsunuz. Gönderdiğiniz resim 3 dakika boyunca görünüyor ve ardından hiç bir iz bırakmadan yok oluyor. Bu uygulama resimlerinizin kaybolmasını önlemek için eşsiz ve ilginç bir uygulama.

Crashers in the Castle

Kalenizi düşmanlara karşı savunmanız gerekiyor. Oyuna başlamadan önce silahınızı seçmeniz gerekiyor. Herkesin uzmanlık alanı farklıdır, kaleniz için en iyi savunma yapabileceğiniz aracı kullanmanız gerekiyor.

Geliştiriciler her silaha özgü yetenekler eklemiş. Ayrıca oyun inanılmaz bir hıza sahip. Seçmeniz için 4 adet silah bulunuyor. Her silahın sınırlı sayıda olduğunu unutmayın.

Weird Science

Gün içindeki değişik bilimsel videolarınızı bu uygulamayla paylaşabilir ve bir çok kişinin eklediği videoları da görebiliyorsunuz. Bilimsel gerçekler bu yolla daha akılda kalıcı bir hal alıyor ve bazen çok şaşırtıcı ve aynı zamanda faydalı bilgiler de ediniyorsunuz.


Cinderella 3D Popup Fairy Lite

Herkes Cinderella hikayesini bilir. Üvey kardeşlerinin ve üvey annesinin arasında kalan küçük kızın şansı döner ve bir dansta presle tanışır. Unutulmayacak masallardan biridir. Çocukların da bu hikayeyi dinlemesi şart tabi.

Bu uygulama görsel ve 3D efektlerle hikayeyi anlatıyor ve kitap şeklinde bir ara yüze sahip. Bu uygulama Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebiliyor fakat ücretsiz versiyon hikayeyi malesef tam olarak anlatmıyor, yarıda bırakıyor. Dolayısıyla mutlu sonu görmek için uygulamanın tamamını indirmeniz gerekiyor.


Word Soup Free

Kelime puzzle uygulamalarını seven kullanıcılar için gelen bu uygulama nerede ve ne zaman isterseniz sizinle olacak. Word Soup Free sadece puzzle ile sınırlı bir  uygulama değildir. WiFi bağlantısıyla farklı kategorilerde de oyunlar indirilebilmektedir.

Facebook Withdrawal

İlk olarak başlıkta baktığımızda Facebook uygulamasının farklı bir şekilde bize sunuluşu gibi düşünebilirsiniz. Vakit harcamaya gerek yok diyerek uygulamayı geçebilirsiniz. Ancak yanılıyorsunuz. İnanın ya da inanmayın, bu uygulama küçük detaylarla da olsa sizi kendine bağlayacak.

Facebook Withdrawal eğer Facebook, Twitter, Google+ ya da diğer sosyal medya sitelerine bağımlıysanız bu uygulama oldukça işinize yarayabilir.

Geçen haftanın uygulamalarına gitmek için .