Swype Ditches Beta sürümü Google Play’de!

Swype'ın 30 günlük deneme sürümünü kaçırmayın!

Swype Ditches Beta sürümü Google Play’de!

Android için bir çok klavye seçenekleri bulunuyor. Daha kullanışlı klavye tercihi olanlar için Android’in güzelliklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Swype da bir çok Android’cinin kullandığı alternatif klavye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

Google Play’deki indirme sayısıyla da başarısını kanıtlayan uygulamanın yeni versiyonu yayınlandı. 99 cent’ten Google Play’den indirilen uygulamanın kesinlikle fiyatını hak ettiği ve memnun kullanıcı sayısının da epey fazla olduğunu söyleyebiliriz. Swype kullanan kullanıcılar için fazla söze gerek yoktur zaten.

1366924314_galeri.jpg

30 günlük deneme sürümüyle indirilen klavyenin, ilk çıkışı Ekim 2011 tarihinde olmuştu. 102.5 milyon dolar karıyla bir çok kullanıcının dokunmatik klavye ihtiyacına geniş bir bakış açısı getirerek başarıyı yakaladı. Swype klavyenin en dikkat özelliklerinden biri klavyede yazmaya çalıştığınız kelimeleri en doğru oranla tahmin eden uygulama olması.

250 milyonu aşkın kullanıcısı bulunan klavye uygulamasının en kısa sürede metin yazımı alanında Guiness rekorlar kitabına girdiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Beta programın da başarısı şimdiden şaşırtıcı seviyelere ulaştı. Yeni sürüm şimdi bir çok dil desteğiyle de geliyor. Deneme sürümünü indirerek 30 günlük deneyimi hemen başlatmak için burayı tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz.