Yeni Harry Potter oyunu mu geliyor?

Harry Potter'ın rol yapma oyunu geliyor!

Yeni Harry Potter oyunu mu geliyor?

Uyarlama oyunları ile her dönem gündemde olan Warner Bros. açtığı yeni iş ilanında potansiyel bir Harry Potter RPG oyununu işaret etmiş oılabilir. Öncelikle, Warner Bros.'un yalnızca kendi filmlerini oyunlaştırdığını söyleyelim. ilanda aranan özellikler şöyle;

Warner Bros. Games Inc. Avalanche Software, hikaye departmanı için senarist aranıyor. İngiliz kültürü ve gramerinden iyi anlayan yetenekli bir senarist arıyoruz. Kişiler yaratıcı ve istekli olmalı, yenilikçi oyun anlatımı konusunda diğer takım arkadaşlarıyla çalışabilmelidirler.

1491408229_maxresdefault.jpg

Diğer ilanda da heyecan verici bir AAA proje için Unreal Engine 4'ten anlayan 3D sanatçısı aranıyor. Diyeceksiniz ki Harry Potter nerede? Ana Harry Potter serisi bitmiş olabilir ancak yan seriler ve genişletilmiş evren mevcut. Harry Potter İngiliz kültürünü baz alıyor ve karakter konuşmalarında da bu belirtiliyor bu nedenle Harry Potter RPG'si ihtimali hayli yüksek. Avalanche Software de daha önce Disney Infinity, Toy Story ve Cars gibi film oyunları yaptı. Yani Harry Potter oyunu ihtimali iyice yükseliyor.