Yenilenmiş Galaxy Note 7 Burger King'de patladı [Video]

Samsung Galaxy Note 7, Burger King'de patladı. Dumanlar çıkan telefonun yanma anı görüntüleri yayınlandı. İşte o video!

Yenilenmiş Galaxy Note 7 Burger King'de patladı [Video]

Samsung, son zamanlarda ağustos ayında tanıttığı phablet modeli Galaxy Note 7 nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Pil sorunu nedeniyle patlayan Galaxy Note 7’lerin yenilenmiş versiyonları da patlamaya başlayınca Samsung Galaxy Note 7 üretimini geçici olarak durdurma kararı aldı.

Şimdiye kadar patlayan Galaxy Note 7 modelleri ile ilgili çeşitli haberler yayınlamıştık. Gelen haberler genelde görsellere dayalı olarak gösteriliyordu ama canlı olarak Galaxy Note 7 yanmasına şahit olamamıştık. Şimdi bunu da göreceksiniz.

Yenilenmiş Galaxy Note 7 Burger King'de patlarken görüntülendi!

Yine yenisi ile değiştirilmiş bir Galaxy Note 7 Burger King’de patlayarak yanmaya başladı ve orada bulunan başka müşteriler bu anların videosunu çekti.

1476099173_htm20161009151024857222.jpg

Samsung Galaxy Note 7 patlaması bu defa Güney Kore’de gerçekleşti. Güney Kore Burger King şubesinde gerçekleşen olayda, masada duran telefondan dumanlar çıkmaya başlıyor. Koruyucu eldiven giyen çalışan telefonu alıp dışarıya almaya çalıştı.

Gelen bilgilere göre; yine Güney Kore’de Daejeon merkez kentinde yer alan Hanwha Eagles beyzbol parkta ayrı bir Galaxy Note 7 patlaması gerçekleşti. Daha önceki patlamalarda Galaxy Note 7 yedek birimleri ile ilgili rapor aldığını açıklayan Samsung, son patlamalarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Aşağıda Galaxy Note 7’nin yandığı görüntülerin olduğu videoyu izleyebilirsiniz.