Yerli markamız Reeder, yurt dışına açıldı

Yerli marka Reeder, yurt dışına açıldığını duyurdu. Telefonları ve tabletleri ile ülkemizde beğenilen Reeder, bayrağımızı yurt dışında dalgalandıracak.

Yerli markamız Reeder, yurt dışına açıldı

Yerli markamız olan Reeder, Android tabanlı telefon ve tabletleri ile ülkemizde oldukça beğeni topladı. Özellikle firmanın tepe modeli olan Reeder P10S, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekranı, 4GB RAM'i MediaTek Helio yonga seti ve 16 Megapiksel kamerası ile telefon pazarına sağlam adımlar ile girmişti.

Reeder CEO'su Uygar Saral, Ülke Pazarı ile Ilgili hedeflerini açıklarken şunları söyledi:

Apple ve Samsung tablette rakibimiz olmasına rağmen adet bazlı satış karşılaştırmalarında rakiplerimizi tedirgin edecek rakamlara ulaşıyoruz. Hedefimiz insanlara faydalı olanı sağlamak. Bu yüzden bizim için fayda herkese ulaşılabilir olmalı. Rakiplerimiz Türkiye pazarını stok eritme amaçlı kullanıyor. Mesela iPhone 7 neredeyse en son Türkiye pazarına sürülüyor.

Yurt dışı pazarlara açıldık

Uluslararası pazarların önemi her geçen gün artarken Reeder Boston ve Amsterdam ofislerimizi kurduk. Bir yandan pazar analizleri yaparken bir yandan da Azerbaycan'da satışlarımızı başlattık. Belli bir sayıyı geçtikten sonra; ürünü üreten kuruluşlar gelip sizinle küresel pazarı konuşur hale geliyorlar.

1476694969_14766912721.jpg