Yerli Yazılım Budgetright karmaşık bütçe süreçlerinde şirketlere verimlilik sağlıyor

Müşterilerine rekabet üstünlüğü kazandırma vizyonuyla kurumsal çözümler geliştiren Anadolu Bilişim, şirketler için operasyonel verimlilik hedeflerini yakalamaya destek sağlayan ve içinde tüm finansal bütçe ve raporlama süreçlerini hazır bulunduran BudgetR

Yerli Yazılım Budgetright karmaşık bütçe süreçlerinde şirketlere verimlilik sağlıyor

Türkiye’de bilişim hizmetlerinin öncüsü olma vizyonuyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Anadolu Bilişim, BudgetRight bütçeleme çözümüyle her ölçekten işletmenin verimlilik hedeflerine katkıda bulunuyor.

1997 yılından beri Anadolu Bilişim tarafından bütçe uzmanlarının ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen bir yerli yazılım olan BudgetRight, geleceğin somut verilerle öngörülmesini sağlayarak verimliliği maksimum seviyeye çıkarıp fiili verilerle sapmaları güncellemelerle dikkate alan bütçe yönetim ve planlama sistemini şirketlere sunuyor.

BudgetRight kurulduğu andan itibaren kullanıma hazır bir program olarak, bütçe hazırlamak için sadece bir platform değil komple bir sistem sunuyor. BudgetRight’ın içerisinde işletmelerin ihtiyaç duyduğu tüm faaliyetlere ait bütçe şablonları ve hesaplama formülleri hazır geliyor. İlk uyarlama için teknik yazılım bilgisi gerektirmeyen uygulama sayesinde bütçe sistemini kurmakla değil senaryo modellerini oluşturmakla hız ve verimlilik kazanılabiliyor.