'Yılın Projesi' ödülü Schneider Electric'in

4 şirketin aday olduğu yarışmada Schneider Electric, Dijital Fatura Yönetimi projesi ile 160’ın üzerinde katılımcının da oyunu alarak birinci oldu.

'Yılın Projesi' ödülü Schneider Electric'in

Management Events tarafından, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 11 ülkede gerçekleştirilen 600Minutes CFO Türkiye (600 Dakika CFO) etkinliği, üst düzey yöneticiler ve çözüm sağlayıcıları aynı çatı altında buluşturdu. Etkinlik kapsamında '600Minutes CFO Türkiye - Yılın Projesi' ödülü de sahibini buldu. 600Minutes CFO Türkiye - Yılın Projesi ödülünü bu yıl Schneider Electric, Digital Invoice Management - DIM (Dijital Fatura Yönetimi) projesi ile aldı.

16 Mart 2016 tarihinde Management Events tarafından açıklanan 4 aday arasından Digital Invoice Management projesi ile 160’ın üzerinde katılımcının oylarını alarak “Yılın Projesi” ödülünü kazanan Schneider Electric, gerçekleştiği başarılı çalışmayı aldığı bu ödülle taçlandırdı. Schneider Electric Türkiye’nin yanı sıra, 600Minutes CFO Türkiye Yılın Projesi ödülüne, Securitas Güvenlik Hizmetleri – ERP Dönüşüm Projesi ile, İZOCAM Ticaret ve Sanayi – İZOCAM24 Portal projesi ile, Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret – ERP Projesi ile aday gösterildi.

Web üzerinde ve SAP ile yüzde 100 eş zamanlı çalışan bir dijital fatura yönetimi platformu olan Digital Invoice Management – DIM projesi ile 'Yılın Projesi' ödülünü Schneider Electric Türkiye adına şirketin CFO’su Özden Çelik alırken, “Biz Schneider Electric olarak müşterilerimiz için "Daha fazlasını yap" ilkemizi kendimiz için de uygulamak istedik ve hem buradan hareketle, hem de Simplification (Basitleştirme) inisiyatifine katkıda bulunmak amacıyla, ismi basit, ama kendisi sofistike bir araç geliştirdik. Bu projemizin şirketimizin de odağında olan dijitalleşme-basitleştirme yolunda çok önemli bir operasyonel verimlilik projesi olduğuna inanarak, Management Events'in yılın projesi ödülüne aday olduk ve katılımcıların da takdiri ile kazandık.” şeklinde konuştu.