Zarfla başladılar, 'e' ile devam ediyorlar

E-dönüşüm uygulamaları regülasyonlar ve artan taleplerle hızla yayılmaya devam ediyor. Bir milyardan fazla e-arşiv fatura düzenlendi.

Zarfla başladılar, 'e' ile devam ediyorlar

E-dönüşüm uygulamaları kâğıt, işçilik, postalama ve depolama gibi alanlarda sağladığı tasarruflarla ülke ekonomisine önemli katma değer sağlıyor. İşlemleri hızlandıran ve kolaylaştıran e-dönüşüm hizmetleri çevreci olmasıyla da dikkat çekiyor. Zarf sektöründe 20 seneyi aşan tecrübe ve uzmanlığıyla bilinen Doğan Zarf, e-dönüşüm alanında da hizmet vermeye başladı. Firma, GİB’den aldığı onayla Doğan E-Dönüşüm Hizmetleri olarak müşterilerine e-fatura, e-defter ve e-arşiv hizmeti sunuyor.

 1489909046_1489761940edefter.jpg

Zarf sektöründeki gücünü e-dönüşüme yansıtacak

2014 yılının başından itibaren 10 milyon TL ve üzeri ciroya sahip firmaları kapsayan e-dönüşüm uygulamaları, ek düzenlemeler ile daha fazla alanda kullanılmaya başlandı. Zarf sektöründe 35 ülkeye hizmet veren ve sektörünün lideri olan Doğan Zarf, e-dönüşümün gücüne inanarak yeni bir şirket ile bu alanda da faaliyet gösterme kararı aldı. Doğan Zarf bünyesinde faaliyet gösteren Doğan E-Dönüşüm Hizmetleri, uzman kadrosu, Ar-Ge gücü ve yenilikçi teknolojisi ile müşterilerine e-fatura, e-defter ve e-arşiv alanında fırsatlar sunuyor.