ZTE, IFA 2015 için neler hazırlıyor?

ZTE önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak ürünlerini gözler önüne sermeye hazırlanıyor. Peki nasıl sürprizler var?

ZTE, IFA 2015 için neler hazırlıyor?

ZTE, Almanya Berlin’de düzenlenecek IFA 2015 müşteri elektronik ürünleri fuarı için yeni cihaz paketini ve planlarını bugün açıkladı. 4-9 Eylül tarihleri arasında ZTE şirketin yeni ve basitleştirilmiş çekirdek küresel ürün portföyünü temsil eden en son çıkardığı Axon, Blade, Spro ve Nubia’yı kullanıcıların beğenisine sunacak.

Bu yıl küresel olarak satışa sunacakları dört ürün hattında yer alan cihazları kullanıcıların beğenisine sunacakları IFA’ya katılacakları için çok heyecanlı olduklarını dile getiren ZTE Mobile Device CEO’su Adam Zeng, bu yeni küresel satış hedefinin, ürünlerinin uzun ömürlü olması için sarf ettikleri çabanın bir göstergesi olduğunu ve bu sayede dünya çapındaki pazarlarda bu dört çekirdek ürün hattından daha fazla ürünün görücüye çıkacağını belirtiyor.

ZTE’nin ilk küresel amiral gemisi ve şimdiye kadar geliştirdiği en premium akıllı telefonu olan Axon telefonunun uluslararası versiyonu ile ZTE’nin makul fiyatlı premium Blade serisinden en ince cihaz olan Blade V6, ZTE standında kullanıcıların beğenisine sunulacak yıldız ürünler. ZTE bu cihazlar dışında, inovatif Spro 2 Akıllı Projektörü ile nubia alt markasına ait akıllı telefonları da tanıtacak.

Sergi öncesinde, ZTE sadece davetli basın mensuplarının katılacağı bir kahvaltıya ev sahipliği yapacak. Kahvaltıda misafir konuşmacı Ed Kashi profesyonel bir fotoğrafçının gözünden mobil fotoğrafçılığın geleceğini anlatacak. ZTE’nin üst düzey yöneticileri de kahvaltıda Kashi’ye eşlik ederek ZTE’nin Avrupa stratejisine ilişkin güncel gelişmeler ve çekirdek küresel ürün hattı hakkında bilgi verecek.

ZTE’nin Avrupa’da müşterilerin gözünde marka imajını oluşturmaya ve bölgede müşterileriyle daha iyi iletişim kurmaya yönelik gayretleri çerçevesinde, 6 Eylül’de ‘ZTE Fun Day’ (ZTE Eğlence Günü) düzenlemek için Almanya’nın popüler müzisyenleriyle birlikte çalışacak. ZTE Fun Day etkinliği kapsamında ZTE standında müzisyenler sahne alacak ve ünlü dans, hip-hop ve reggae grubu Culcha Candela ile şarkıcı ve söz yazarı Albert N’Sanda katılımıyla sosyal medya etkinliği düzenlenecek.