Huawei Watch D global pazarlara geliyor!

Çinli teknoloji devi Huawei'nin saati Huawei Watch D Avrupa pazarına geliyor. İşte beklentileri karşılayan saatle ilgili tüm detaylar.

Çinli teknoloji devi Huawei ürün yelpazesine yenilerini ekleyerek kullanıcılarına tüm beklediklerini vermeye devam ediyor. Huawei, kan basıncı izleme özelliğine sahip ilk akıllı saati olan Watch D'yi Aralık 2021'de tanıttı. Giyilebilir cihazın iç pazar dışında olması beklenmiyordu, ancak sonunda bu Mayıs ayında Mate Xs2 ile birlikte uluslararası izleyici kitlesine tanıtıldı.

Huawei Watch D global pazarlara geliyor!

Fiyat 449 € olarak belirlendi, ancak varış tarihi verilmedi. Huawei'nin IFA 2022'deki Berlin'deki açılış konuşması aynı bilgileri içeriyordu, ancak bugün şirket nihayet Watch D'nin 12 Ekim'de Almanya'ya geldiğini açıkladı. Huawei Watch D, oldukça standart bir akıllı saat. Buna rağmen ön plana çıktığım özellikleri mevcut. Saat yüksek hassasiyetli kan basıncı izleme sunmak için kayışın hemen yanındaki özel hava pompası/hava yastığı eklentisi destekleriyle öne çıkıyor. Şirket, sensörlerin 3 mmHg'lik son derece düşük bir marj hatasına sahip olduğunu iddia ediyor. Ayrıca Watch GT 3 Pro gibi EKG desteği ile birlikte geliyor.

Gecikmeli varışın nedeni, AB genelinde tıbbi ürünleri denetleyen ve denetleyen organ olan EMA - Avrupa İlaç Ajansı'nın bürokratik prosedürler. İlk pazar Almanya ancak İtalya'nın da yakında Watch D alacağını teyit edebiliriz. Avrupa'daki her ülke, giyilebilir cihazı onaylayıp onaylamamaya kendi karar verecek. Biraz zaman alabilir, ancak Almanya'daki lansmanın kartopu etkisi yaratacağına ve Huawei Watch D'nin onaylanacağına ve dolayısıyla tüm Eski Kıta'da daha hızlı piyasaya sürüleceğine inanıyoruz.

OnePlus Nord Watch piyasaya sürüldü! Bildiğiniz akıllı saatleri unutun
Pixel Watch bir kez daha kendini gösterdi
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber