İşte en iyi Xiaomi akıllı saat modelleri!

Performans ve özellik açısından en iyi Xiaomi akıllı saat modellerini sizler için listeledik!

Çinli teknoloji üreticilerinden biri olan Xiaomi'yi birkaç yıl öncesine kadar, yalnızca akıllı telefon modelleri ile tanıyorduk. Şu anda hala üstün özellikli akıllı telefonları ile göz önünde olsa da şirketin kaliteli birçok ürünü mevcut. Bu ürünlerin geneline baktığımızda, birçoğunun kablosuz ürünlerden oluştuğunu görüyoruz.

Kablosuz akıllı süpürgelerden, kablosuz kulaklıklara, kablosuz aydınlatma ürünlerinden, kablosuz güvenlik ürünlerine, taşınabilir bataryalardan kişisel bakım ürünlerine, akıllı ev ürünlerinden görüntü ve ses sistemlerine, akıllı tartılara ve saymakla bitiremeyeceğimiz birçok ürün gamına sahip bir markadan bahsediyoruz.

Xiaomi'nin geniş ürün gamındaki bu ürünlerden biri de akıllı saatleri. Şirket bu alanda da oldukça iddialı, özellikle de üstün özellikli ve aynı zamanda uygun fiyatlı modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Bizler de bu anlamda, sizlere incelemeniz için Xiaomi'nin en iyi akıllı saat modellerini bir araya getirdiğimiz listemizi sunuyoruz. Dilerseniz bu modellerin hangileri olduklarını, özelliklerini ve fiyatlarını hep birlikte inceleyelim.

Not:  Belirtilen fiyatlar internet satış fiyatı olmakla birlikte, mağaza satış fiyatları değişiklik gösterebilir.

İşte en iyi Xiaomi akıllı saat modelleri!

Popüler Haberler