2024'te alınabilecek en iyi MacBook alternatifleri

MacBook'a rakip arayışındaysanız, 2024 yılı itibarıyla piyasada bulabileceğiniz en iyi alternatifleri sizler için derledik.

Dell XPS 13
 

MacBook'lar, özellikle yüksek fiyat etiketleriyle dikkat çeken, piyasadaki en pahalı dizüstü bilgisayarlardan bazıları olabilir. Ancak macOS'a fazla bağlı değilseniz, onlar kadar iyi veya daha iyi olan birçok alternatif bulunmaktadır. Dell XPS 13 gibi en iyi MacBook alternatifleri, cazip seçenekler sunuyor. Yaratıcı profesyoneller, MacBook Pro'nun sunduğu gücü arayanlar veya okul için iyi bir laptopa ihtiyaç duyanlar için, bu alternatifler işi daha düşük bir fiyatla veya ekstra özelliklerle halledebilir. 

Dell XPS 13, bir süredir piyasadaki en iyi Dell laptoplarından biri olmuştur ve Dell her yıl bu modeli daha da iyileştirmektedir. Bu sefer, Intel'in 12. nesil işlemcileriyle donatılmış, 32GB'a kadar RAM desteği sunan ve opsiyonel dokunmatik ekranı ile 1080p çözünürlüğünde güzel bir ekranı bulunmaktadır. Tüm bu özellikler, Dell XPS 13MacBook Air için mükemmel bir alternatif yapar. İnce ve hafif bir Ultrabook olan bu model, neredeyse çerçevesiz bir ekran sunuyor. Gerçekten de, iş yapmak, yazı yazmak, internete göz atmak veya ihtiyacınız olan her şey için 13 inçlik en iyi laptop budur. En iyi kısmı? Sadece 849$'dan başlayan fiyatlarla, en yeni MacBook Air'den oldukça daha ucuzdur.

Popüler Haberler