En iyi ücretsiz ve ucuz fotoğraf düzenleme programları! - 2022

Harika bir fotoğraf editörü elde etmek için bir servet harcamanıza gerek yok. En iyi ücretsiz ya da düşük maliyetli fotoğraf düzenleme uygulamalarını sizler için listeledik!

Çoğu yazılım gibi, ücretsiz olarak mükemmel bir fotoğraf düzenleyici elde edebilirsiniz. Birçoğu sadece birkaç tıklama veya dokunuşla resimlerinizi düzeltir, ancak tüm resmi ayarlamamak için Photoshop tarzı kontrol istiyorsanız, GIMP ve Paint.NET gibi eski okul klasiklerinden farklı olarak hala seçenekler var. Çevrimiçi uygulamalar ve hatta abonelik gerektirmeyen ve oldukça uygun fiyatlı Adobe'nin kendi Photoshop Elements'i.

Burada Windows uygulamalarından bahsediyoruz, ancak iPhone ve Android için çok sayıda harika fotoğraf düzenleme uygulaması var. Aslında, iPhone'daki yerleşik Fotoğraflar uygulaması çok iyi bir seçenekken, bir uygulama için ödeme yapmaktan çekinmiyorsanız Camera+ daha da iyi. Google Fotoğraflar, hem iPhone'da hem de Android'de yeterli düzenleme özelliklerine sahip olabilir, ancak Google'ın sahip olduğu Snapseed daha da iyi ve yine her iki platformda da mevcuttur.

Windows'a geri döndüğünüzde, daha gelişmiş özelliklere sahip bir Photoshop alternatifi arıyorsanız, ücretsiz fotoğraf düzenleyici önerilerimizi ve birkaç ücretli seçeneği bulacaksınız.

Hareketli görüntüleri tercih ediyorsanız, en iyi ücretsiz video düzenleme yazılımlarından oluşan bir derlememiz de var.

İşte 2022'nin en iyi ücretsiz ve uygun fiyatlı fotoğraf düzenleme programları!

Popüler Haberler