2024'te Netflix için duyurulan en ilginç 7 belgesel

Netflix şimdiden yeni diziler ve filmler yayınlamaya başladı ve biz de bunların çoğuna göz atmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yıl boyunca giderek daha fazla dizi ve filmin yayınlanmaya devam etmesini bekleyebiliriz. Ama izlemekten en çok heyecan duyduğumuz şey yeni belgeseller.

Yılın başında, her ikisi de 1 Ocak'ta yayınlanan Bitconned ve You Are What You Eat: A Twin Experiment belgesellerinin yayınlandığını gördük.

Bitconned, milyonlarca yatırımcıyı dolandırmak ve lüks yaşam tarzlarını finanse etmek için kripto para piyasasından yararlanan üç adamın etrafında dönen gerçek suça yönelik bir belgesel film. Öte yandan, Ne Yersen O'sun: İkiz Deneyi, yiyeceklerin vücudu nasıl etkilediğini görmek için sekiz hafta boyunca diyetlerini ve yaşam tarzlarını değiştirdikleri bilimsel bir çalışmaya katılmaya karar veren tek yumurta ikizlerini konu alan bir belgesel dizisidir.

Six Nations: Full Contact

"Six Nations: Full Contact" belgeseli, 2023 Guinness Six Nations Şampiyonası'nın heyecan dolu dünyasına derinlemesine bir bakış sunuyor ve izleyicileri, Avrupa'nın en iyi takımlarının rugby takvimindeki en büyük maçlarda prestijli kupayı kazanmak için mücadele ettiği, en eski ve en büyük yıllık uluslararası rugby turnuvasına daha önce hiç olmadığı kadar yakınlaştırıyor​​. Netflix'in artan spor belgesel dizileri arasında yer alan ve "Formula 1: Drive to Survive"ın yapımcıları tarafından hayata geçirilen bu belgesel, rugby dünyasının perde arkasına götürerek, büyük sakatlanmalar, sert mücadeleler ve bazı şok edici anlar dahil olmak üzere, takımların Rugby süperstarlığı yolculuğunu tüm gerçekliğiyle gösteriyor. Belgesel, aksiyonun rugby sahasında nasıl doğru bir şekilde yakalandığını, bu spora olan sevginin neden bu kadar derin olduğunu anlatıyor. Her bir bölüm, dengeli bir yaklaşımla hazırlanmış ve özellikle dördüncü bölümde Galler'in saha içi ve dışı sorunlarının yanı sıra İngiltere'ye karşı oynadıkları büyük maç öne çıkarılmış. Altıncı bölüm ise, izleyiciyi ekrana kilitleyen, 15 dakikalık yoğun ve gerilim dolu anlarla dolu bir maçı konu alıyor​.

Popüler Haberler