Bu kış Netflix ve Crunchyroll'da izlenecek en iyi 5 anime

Kış aylarında evde vakit geçirmek için mükemmel anime serileri arıyorsanız, Netflix ve Crunchyroll'un sunduğu seçeneklere göz atmanın zamanı geldi.

Bu platformlar, her zevke hitap eden, izleyicileri farklı dünyalara sürükleyecek, macera, komedi ve dram dolu serilerle dolup taşıyor. İster yeni başlayan bir anime hayranı olun isterse de uzun zamandır takipçisi, bu kış sizin için bir liste hazırladık. Her biri kendine has hikayesi ve unutulmaz karakterleri ile bu animeler, soğuk kış günlerinizi ısıtacak. 

Bu kış anime sezonu, tüm türlerden hayranlar için izlenmesi gereken yepyeni şovlarla dolu muhteşem bir diziye sahip olduğunu kanıtladı. Tüm bu seçeneklerle, "Bu sezon gerçekten ne izlemeliyim?" diye merak ediyor olabilirsiniz. 

Sevgili anime hayranları, bu kış sezonunda izleyip keyif aldığımız animelerin kısa bir listesini bir araya getirdi. Devam eden yeni yayınlardan mevsime uygun eski favorilere kadar, yeni (veya nispeten yeni) bir şov arayan meraklı anime hayranları için uygun bir sürü önerimiz var.

SOLO LEVELING

Solo Leveling, bu sezonun en çok beklenen şovlarından biriydi ve iyi bir nedenle: Üzerine kurulduğu Kore web romanı büyük bir kültürel fenomen ve gerçekten eğlenceli. Şov yavaş başlasa da, bir shonenin baş kahramanımızı en düşük noktasında göstermeye zaman ayırması hoş bir detay, hele ki serinin ilerleyen bölümlerinde bir tanrıya dönüşeceğini bilerek. 

Üstelik, serinin Solo Leveling'in karmaşık dünyasını dikkatlice oluşturması, Jin-woo nihayet güçlerini ve dünyadaki tek seviye atlayabilen kişi olduğunu anladığında her şeyi daha da heyecanlı hale getiriyor. Bu arada, A-1 Pictures'ın mükemmel animasyonu, serinin gerçekten özel bir şeye dönüşmesini ısınırken seriyi eğlenceli kılmaya yetiyor.

Popüler Haberler