Netflix’in yeni komedi dizi daha çıkmadan ödül yağmuruna tutuldu

HBO'nun ödüllü dizisi Girls'ün yaratıcısı Lena Dunham, Netflix'in yeni komedi dizisi Too Much üzerinde çalışıyor.

Oyuncu kadrosu kısa süre önce açıklandı ve yapım İngiltere'de yakında başlayacak. İşte Lena Dunham'ın Too Much'ı hakkında bildiğimiz her şey.

Too Much, Netflix'in en yeni komedilerinden biri

Netflix'in yeni dizisi aynı zamanda yönetmenlik, senaristlik ve yapımcılıkla da ilgilenen Lena Dunham tarafından yaratılıyor. Dunham'ın yönetmenlik çalışmaları arasında HBO'da altı sezon boyunca yayınlanan ufuk açıcı ve sevilen dizi Girls yer alıyor.

Dunham, yeni proje için Çalışma Başlığı Televizyonu'ndaki (WTTV) yapımcı ekibiyle yeniden bir araya geliyor ; Tim Bevan ve Bella Ramsey'in başrol oynadığı Catherine Called Birdy'de kendisiyle birlikte çalışan Eric Fellner .

Camilla Bray ( prodüksiyon ekibi Rosetta Productions aracılığıyla ) ve Mark Freeland da projenin yapımcıları arasında yer alıyor.

Netflix için, Living Title kısa süre önce Matilda the Musical'ın yapımcılığını üstlendi ve Tales of the City adlı mini dizinin arkasında yer aldı . Başka yerlerde Prime Video'dan Hanna'nın arkasındalar ve BBC için The Luminaries  ve London Spy'ın yapımcılığını üstlendiler

Popüler Haberler