Netflix'te müzikal “13: The Musical”: Şimdiye kadar bildiğimiz her şey

13: The Musical'in müzikal tiyatro prodüksiyonunun merakla beklenen film uyarlaması 2022'de Netflix'e geliyor

13: The Musical'in müzikal tiyatro prodüksiyonunun merakla beklenen film uyarlaması 2022'de Netflix'e geliyor. Konusu, oyuncu kadrosu, fragmanları ve Netflix çıkış tarihi dahil 13: The Musical hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde.

13: The Musical , yakında çıkacak bir Netflix Orijinal komedi aile müzikali ve aynı adı taşıyan Los Angeles tiyatro prodüksiyonunun, Jason Robert Brown tarafından yazılan müzik ve şarkı sözleriyle uyarlamasıdır. Kitap Dan Elish ve Robert Horn tarafından yazılmıştır.

Müzikali daha önce Billy Madison ve Dead to Me , Grey's Anatomy ve High School Musical: The Musical – The Series gibi çok sayıda televizyon dizisi bölümünü yöneten Tamra Davis yönetiyor .

2007'de Los Angeles ile ve en son 2019'da Meksika'da başlayan 13'ün toplam beş farklı yapımı var : The Musical ise en önemlisi, 2008 Broadway prodüksiyonu, geleceğin pop yıldızı Ariana Grande'nin ve daha sonra gençlik komedisi dizisi Victorious'ta birlikte oynayacak olan aktris Elizabeth Gillies'in profesyonel çıkışlarıydı.

Popüler Haberler