Netflix'teki en iyi 5 pembe dizi

Netflix'te her an komediler, suç dramaları, korku şovları, realite televizyonu ve daha fazlası dahil olmak üzere çok sayıda harika dizi mevcuttur. Bu dizilerden çok izlenilen ve sevilenleri sizler için derledik. İşte Netflix’in en iyi 5 pembe dizisi:

Virgin River

Robyn Carr'ın başarılı kitap serisinden uyarlanan Virgin River , Netflix'teki en popüler dizilerden biridir. Bu sıcak, samimi romantik dram, sevimli karakterlerle ve hemen hemen herkesin uğrak yeri olan yerel bir bar gibi samimi tüneklerle dolu harika küçük bir kasabada geçiyor.

Alexandra Breckenridge, uygun bir şekilde Doc (Tim Matheson) lakaplı, başka birinin muayenehanesine girmesine izin vermeye hevesli olmayan huysuz kasaba doktorunu kazanması gereken kasabaya yeni bir doktor olarak rol alıyor. Mel'in kasabadaki yerini bulması uzun sürmez ve şehir, kocasının trajik kaybının ardından iyileşmesine yardımcı olur. Kısa süre sonra Martin Henderson'ın canlandırdığı yakışıklı bar sahibine aşık olur.

Hart of Dixie  ve Northern Exposure'u seviyorsanız veya kitap serisinin hayranıysanız, bu dizi sizin için mükemmel bir seçimdir. 5. Sezon bu sonbaharda geliyor ve Virgin River zaten altıncı sezon için yenilendi.

Popüler Haberler