Wes Anderson'ın Henry Sugar'ın Harika Hikayesi Netflix Filmi: Bildiğimiz her şey

Netflix , aralarında The Wonderful Story of Henry Sugar'ın da bulunduğu, Roald Dahl'ın hikayelerine dayanan The Wonderful Story of Henry Sugar filminin (birkaç kısa filme bölünmüş) yapımı için ünlü film yapımcısı Wes Anderson ile iş birliği yaptı.

Kısa filmin başrollerinde Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley, Ralph Fiennes ve Dev Patel'in yer aldığı yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu yer alacak ve Eylül ayında Netflix'te gösterime girecek.

Film, The French Dispatch'i yayınlayan yedi kez Oscar adayı Wes Anderson tarafından yazıldı ve yönetilecek.

Netflix, aralarında The Wonderful Story of Henry Sugar'ın da bulunduğu, Roald Dahl'ın hikayelerine dayanan The  Wonderful Story of Henry Sugar filminin (birkaç kısa filme bölünmüş) yapımı için ünlü film yapımcısı Wes Anderson ile iş birliği yaptı . Kısa filmin başrollerinde Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley, Ralph Fiennes ve Dev Patel'in yer aldığı yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu yer alacak ve Eylül ayında Netflix'te gösterime girecek.

Henry Sugar'ın Harika Hikayesi,  Anderson'ın 2009 yapımı Fantastik Bay Fox filminden sonra Dahl'ın eserlerinden uyarladığı ikinci uyarlaması olacak. Bu aynı zamanda yönetmenin bir yayın hizmetine yönelik ilk filmi olacak.

Popüler Haberler