1800 TL altına alınabilecek en iyi robot süpürgeler!

Son zamanların gözde temizlik ürünleri olan robot süpürgelerin en ucuz ve iyi modellerini sizler için derledik!

Özellikle de son yıllarda hızlı bir şekilde büyüme kaydeden akıllı ev ürünleri, pandemi şartlarında herkesin evde kaldığı dönemde tüm dikkatleri üzerine topluyor. Bu ürünler arasında özellikle robot süpürge kategorisi yenilikçi ürünleri ile kullanıcıların ilgi odağı haline gelmiş durumda. Robot sürügelerin özellikle de yapay zeka destekli modelleri oldukça ilgi çekiyor. Yapay zeka destekli robot süpürgeler, nesne algılama teknolojisi sayesinde, evin her yerinde dolaşarak özenli ve verimli bir biçimde temizlik yapıyor.

Bu modeller sürücüsüz araçlarda kullanılan sensörlerin bir benzeri olan LiDAR sensörle mesafeyi algılayarak, doğru hareket edebilmek için konum takibi yapabiliyor. Nesne algılama algoritması sayesinde nesneleri ayırt ederek, en güvenli ve verimli rotayı oluşturuyor.

Ayrıca üç boyutlu sensörü sayesinde oyuncak ve sandalye ayağı gibi nesneler arasındaki farkı algılayabilen bu akıllı robot süpürgeler, yerdeki en küçük nesneleri dahi tespit ederek dolaştığı odanın şeklini algılayabiliyor.

Temizleme performansı, navigasyon sistemi ve özellikleri gelişen robot süpürgeler, hayal edilemeyecek seviyede ilerlemeye devam ediyor. Dolayısı ile her yeni model ile bir önceki nesilden daha iyi temizlik yapıyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizler için hazırlamış olduğumuz 1800 TL fiyat etiketinin altına alabileceğiniz en iyi robot süpürge modellerinin bulunduğu listemize göz atalım.

Popüler Haberler