500-1000 TL arası en iyi Android tablet modelleri

Şubat ayı güncel fiyatlara göre piyasada 500 - 1000 TL arasında satılan en iyi Android tablet modellerini sizler için sıraladık.

Bugün dünyanın en önemli teknoloji şirketleri, piyasaya sunduğu masaüstü bilgisayarlar ile başlattıkları bilgisayarların yükselişini, taşınabilirlik ihtiyacı nedeniyle dizüstü bilgisayarlar ve ardından teknolojinin gelişimi ile bugün oldukça küçük cihazlar olan tabletler ile bizleri buluşturdular.

Temel olarak taşınabilir cihazlara duyulan ihtiyaç ile artık daha ufak bir ekran ve daha küçük boyutlara sahip tabletler piyasada mevcut. Diziüstü bilgisayarlara göre tabletler daha ince, daha hafif ve daha şık tasarımlara sahip. Günümüzün en popüler cihazları haline gelen tabletler dizüstü bilgisayarların yerini alacak gibi görünüyor.  Eğer bunlardan bir tane edinmek istiyorsanız almadan önce bazı detayları bilmenizde fayda var.

Eskiden PC denince ortalama bir kullanıcının aklına Windows gelirdi. Sonradan yaygınlaşan linux de günümüzde oldukça popüler hale geldi. Fakat bu işletim sistemler yeni nesil cihazlarda direk kullanılamazdı zira yeni cihazların çoğu dokunmatik ekran olduğundan buna göre özelleşmiş fonksiyonlara gerek duyuldu. O sebeple windows mobil cihazlar için çeşitli versiyonlarını çıkardı. Bu gelişmeleri yakından takip eden Google Android işletim sistemini, Apple ise iOS işletim sistemleriyle günümüze kadar geldiler.

Tabletleri bir toplantıda, derste veya bu tür bir etkinlikte kolaylıkla not almak için, ses kaydı yapmak için ve görsel kayıt yapmak için kullanabilirsiniz. İnternet bağlantısı sayesinde her an çevrimiçi olmanın avantajları da elinizin altında olacak. Bu cihazlara özel işletim sistemleri üzerinde onlarca hatta yüzlerce uygulamayı indirip işinizle ilgili olarak kullanmanız da mümkün.

İşte Şubat ayı güncel fiyatlara göre piyasada 500 - 1000 TL arasında satılan en iyi Android tablet modelleri;

Popüler Haberler