Bu kablosuz şarj cihazları sudan ucuz!

Uygun fiyatlı elektronik cihazlar serimize bugün ise kablosuz şarj cihazlarını ekledik. Özelliklerine nazaran uygun fiyat ile satışa sunulan kablosuz şarj cihazları ilginizi çekebilir!

Günümüzde piyasaya sürülen pek çok şarj aleti mevcut. Biz bu içeriğimizde akıllı telefonlar için kullandığımız şarj aletlerini dikkate alacağız.

Bildiğiniz üzere akıllı telefonlarımız günümüzde, bir an olsun yanımızdan ayırmadığımız, birçok işimizi kolaylıkla yapmamıza yarayan, zaman zaman ise hayat kurtaran en önemli cihazlarımız. Akıllı telefonlarımızın şarjı ise, yoğun kullanıma maruz kaldıkları için çok hızlı bir şekilde tükenmektedir.

Her ne kadar akıllı telefon üreticileri batarya kapasitelerini artırma eğilimine yönelse de bu çare değildir. Çünkü batarya kapasitesini artırmanın da bir sınırı var. Hal böyle olunca üreticiler hızlı şarj için, şarj cihazlarını geliştirme yoluna gittiler. Günümüzde en hızlı şarj eden cihaz hangisi derseniz, bu konu tartışılabilir, ancak şöyle bir örnek verecek olursak, hızlı şarj konusunda geldiğimiz noktayı tahmin etmeniz zor olmayacak. Örneğin; Xiaomi, içinde bulunduğumuz yılın Haziran ayında, HyperCharge'ın 4000mAh bataryaya sahip bir telefonu 8 dakikadan daha kısa sürede şarj edebildiğini açıklamıştı. Bir videoda ise modifiye edilmiş bir Mi 11 Pro modelinin ise, 44 saniyede yüzde 10, 3 dakika 20 saniyede yüzde 50 ve 8 dakikada ise yüzde 100 şarj olduğu görülmüştü.

Ancak buda yeterli değildi, telefonlarımızı her an şarj edebiliyor olmamız için taşınabilen şarj cihazları olan powerbank'lar geliştirildi. Kablosuz şarj cihazları üretildi ve geliştirildi. Örneğin; otomobilinizde seyahat ederken, USB kablosunu kullanarak telefonunuzu kablosuz şarj cihazı ile şarj edebileceğiniz örneği ne demek istediğimi anlamanıza yardımcı olacaktır. Böylelikle zaman kaybınız da olmayacaktır.

Peki günümüzde kullanabileceğiniz en uygun fiyatlı kablosuz şarj cihazları hangileri? Fiyatları ve özellikleri neler? Gelin bu modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

Not: Belirttiğimiz fiyatlar, internet satış fiyatlarıdır.

Popüler Haberler