Dünyanın en ince bilgisayarı Zenbook Flip S tanıtıldı!

Asus, bugün düzenlemiş olduğu etkinlikte dünyanın en ince bilgisayarı olan Zenbook Flip S modelini tanıttı. Zenbook Flip S özellikleri hakkında her şey haberimizde.

Asus, Computex 2017'de düzenlemiş olduğu etkinlikte, dünyanın en ince 2'si 1 arada bilgisayarını tanıttı. Zenbook Flip S ile karşımıza çıkan Asus, bilgisayarın ince yapısı ile olduğu kadar sunduğu teknik özellikler ile de kullanıcıları cezbetmeyi başarıyor. Peki, Zenbook Flip S özellikleri neler?

Zenbook Flip S özellikleri

Zenbook Flip S modelinde NanoEdge adında yeni ekran teknolojisi yer alıyor. 13 inç büyüklüğündeki Zenboo Flip S, NanoEdge teknolojisi sayesinde 4K çözünürlük sunuyor. Bu ekran çizilmelere ve darbelere karşı, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunuyor.

--> 

10.9mm kalınlığındaki Zenbook Flip S sadece 1.1 kg ağırlığında. Windows 10 S işletim sistemi ile gelen Zenbook Flip S modelinde güvenlik için parmak izi okuyucusu yer alıyor. 3.5 GHz hızında çalışan 7. nesil Intel Core i7 yonga setinden gücünü alan Zenbook Flip S, 16 GB RAM ve 1 TB SSD ile donanım konusunda oldukça bonkör davranıyor.

Yaklaşık olarak 11.5 saat kullanım süresi sunan Zenbook Flip S'te Harman Kardon ses sistemi bulunuyor. 

Samsung, mobil işlemcilerde devrim yaratacak!
Isınan bilgisayarlara komik çözümler
Moto X50 Ultra 15 dakikada şarj olacak! İşte hızlı şarj teknolojisi!
Sonraki Haber