Dünya’nın en iyi selfie kamerasına sahip telefonları! - Aralık 2021

DxOMark'a göre Aralık 2021'nin en iyi ön kameralı telefon modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte en iyi selfie kamerasına sahip o telefonlar!

Telefon seçimi yaparken en çok dikkate aldığımız özelliklerden biri de ön kameralar. Bu anlamda internet üzerinden aratılan ve en çok sorulan sorular arasında Kaç kamerası var? Kaç Megapiksel kamerası var? Geniş açılı kamerası var mı? gibi sorular yer alıyor. Zira birçok kullanıcı gün içerisinde kamera kullanımı olarak en çok ön kamerayı kullanıyor.

Kamera performansı değerlendirmesi denildiğinde ise akla ilk olarak gelen isimlerden biri de, 2008 yılından beri hizmet veren, popüler ve bağımsız bir oluşum olarak konumlandıran ve daha çok akıllı telefonların kameralarına yaptığı detaylı incelemelerle bilinen Fransız analiz firması DxOMark geliyor.

Biz de Teknolojioku olarak en iyi selfie çeken telefon modellerini sizler için sıraladık. Listede ilk 10’a bakıldığında Android telefonların ağırlığının olduğunu hissediyoruz. Listede yer alan akıllı telefon modelleri, DxOMark'ın Aralık 2021 değerlendirmesi dikkate alınarak sıralanmıştır. Dilerseniz şimdi de o modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

DxOMark'a göre Aralık 2021'nin en iyi ön kameralı telefonları!

Popüler Haberler